Meer boels
Inloggen Registreren

5 pijlers van Boels

pillars/pillars-availability

Beschikbaarheid

Met meer dan 430 vestigingen het grootste assortiment, óók bij u in de buurt.

Er is altijd een Boels-vestiging bij u in de buurt! U vindt Boels in Nederland, Duitsland, België, het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië, Polen, Slowakije en Italië!

Ruime openingstijden

Ma-vr 07.00-17.00 uur,
zaterdag 08.00-12.30 uur.

Controleer hier altijd even of er afwijkende openingstijden zijn.

Lees meer
pillars/pillars-safety

Veiligheid

Bij Boels verhuren we maar op één manier en dat is veilig.

Al onze medewerkers nemen hun verantwoordelijkheid en gaan tot het uiterste om de veiligheid te garanderen van onszelf, onze klanten en de materialen die we verhuren.

Bij Boels staat al onze kennis tot uw beschikking. Via onze website, onze vakkundige medewerkers én met een geheel eigen trainingsafdeling.

Boels Training

Veiligheid is niet alleen afhankelijk van machines en gereedschappen, maar ook van de mensen die ze gebruiken. Bij Boels staat al onze kennis tot uw beschikking. Via onze website, onze vakkundige medewerkers én met een geheel eigen trainingsafdeling. Boels Training biedt een uitgekiend aanbod instructies en trainingen, u leest er alles over op Boels Training.

Lees meer
pillars/pillars-durability

Duurzaamheid

In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) vinden we het belangrijk om in het verzorgingsgebied de invloed van de activiteiten op de leefomgeving te beperken.

In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) vinden we het belangrijk om in het verzorgingsgebied de invloed van de activiteiten op de leefomgeving te beperken. Daarom voeren wij een actief milieu­beleid, door onder meer gebruik te maken van duurzame producten en daarmee de mogelijkheden vergroten voor recycling.

Daarnaast investeren we continu in nieuwe materialen en technologieën die getoetst worden aan de strengste milieu­eisen. Boels zorgt ervoor dat klanten steeds over de nieuwste, zuinigste apparatuur beschikt; zonder dat ze deze zelf hoeven aan te schaffen. Onze apparatuur wordt via verhuur gedeeld door talloze professionals en zo worden zowel materieel als grondstoffen optimaal benut.

Zie Boels Evolution voor meer informatie.

Lees meer
pillars/pillars-addedvalue

Toegevoegde waarde

U huurt niet alleen bij Boels vanwege het beste materieel en het beste advies.

Wij helpen u om de huurkosten zo laag mogelijk te houden. Natuurlijk met scherpe verhuurtarieven, maar ook door alles rond de verhuur zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Van offerte tot verhuur tot factuur, we stemmen alles af op uw wensen. Zonder verborgen kosten, met heldere facturen en duidelijkheid over de hele lijn.

Lees meer
pillars/pillars-support

Ondersteuning

Bij Boels mag u rekenen op ondersteuning van echte verhuurprofessionals.

Specialisten die u persoonlijk verder helpen, precies weten wie u bent en meteen begrijpen wat u nodig heeft. U kunt altijd bij ons terecht voor deskundig advies en als u iets nodig heeft, geldt: ‘kan niet – bestaat niet’. Wat uw wens ook is, wij zorgen ervoor. Zodat u altijd verder kunt met uw werkzaamheden.

We gaan voor een lange termijn partnership met u.

Lees meer

Direct contact

Bel direct met één van onze medewerkers

070-23 23 24 (€ 0,30 p.m.)

Maandag t/m vrijdag 08:00 - 17:00 uur

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief