Meer boels
Inloggen Registreren

Beveiliging

Voorkom diefstal: Bewaak uw terrein met beveiligingscamera’s van Prof Guard!

U wilt uw eigendommen, personeel en bezoekers beschermen en Boels maakt het mogelijk met Prof Guard: slimme verhuuroplossingen voor tijdelijke bewaking en toegangscontrole. Onze kracht? Persoonlijk advies, toegewijde professionals, een uitgebreid productenpakket, vakkundige (de)montage en een uitstekende service. Prof Guard zorgt voor de veiligheid van uw project, evenement, bedrijfs- of buitenterrein. Met onze geavanceerde bewakingscamera’s borgt u veiligheid en minimaliseert u risico’s.

Daarnaast is Prof Guard een uitkomst bij brand, stroomstoring, diefstal, ramkraak, een defecte alarminstallatie of uitval van eigen beveiligingspersoneel. Moet u snel maatregelen treffen bij calamiteiten, dan kunt u erop vertrouwen dat uw terrein en eigendommen optimaal zijn beveiligt en bewaakt.

Bij Prof Guard kunt u rekenen op een krachtig fullservice pakket en streng geselecteerde topproducten. Van geavanceerde bewakingscamera’s in 230 V en hybride versie tot een draadloos bewakingssysteem. Daarmee is Prof Guard dé specialist en verhuurpartner voor uw tijdelijke bewakingsoplossingen!

Beveiligingscamera huren

Professionele camerabewaking voor iedere sector

Diefstal op bouwterreinen vindt helaas dagelijks plaats. Maar ook in andere situaties kunnen uw projecten of uw continuïteit in gevaar komen door toedoen van onbevoegden. Denk aan diefstal van auto’s en onderdelen, vandalisme bij energiecentrales en windmolenparken, criminaliteit in de recreatiebranche. Ook de industrie, agrarische sector, horeca en havens zijn regelmatig het doelwit van dieven en vandalen. Daarnaast worden de veiligheid en het monitoren van het publiek tijdens evenementen (crowd management) steeds belangrijker. Tijdelijke camerabewaking op deze locaties heeft zich al dubbel en dwars bewezen. De dreiging van inbraak of vandalisme neemt snel af als Prof Guard over uw terrein en eigendommen waakt. De preventieve werking hiervan is onmiskenbaar.

Efficiënte beveiliging met real-time detectie

Hoe eerder een poging tot inbraak of vernieling wordt gedetecteerd, des te groter de pakkans. Tijdige detectie betekent ook minder schade. Want door diefstal, vandalisme en gevolgschades loopt uw project onnodig vertraging op. Dit kunt u voorkomen met een Prof Guard bewakingssysteem. De Prof Guard bewakingscamera beveiligt op hoog niveau door een superieure real-time detectie. Er is een directe koppeling mogelijk met de lokale beveiliging, mobiele patrouilles of meldkamers. De groene ledlampen op de mast zorgen voor een preventief effect en voor een goed zicht bij nacht.

Het bewakingssysteem van Prof Guard detecteert objecten van een bepaalde grootte, zoals mensen of voertuigen, terwijl het irrelevante objecten negeert. Bij de beslissing om een alarm te activeren, kan de software rekening houden met veel factoren, zoals de grootte, snelheid en beweegrichting van het object. Via een geïntegreerde luidspreker kan een indringer vanuit de meldkamer worden toegesproken. Wilt u dat de politie snel in actie komt? Overweeg dan ons wireless alarmsysteem met bewegingsmelders en ingebouwde camera. Het systeem kan een geverifieerd alarm mét live beelden afgeven, waaraan de politie hoge prioriteit geeft.

Met Prof Guard is uw project snel, efficiënt en 24/7 beveiligd. De bewakingscamera is direct na levering gebruiksklaar. Ook voor gebieden waar geen of nauwelijks vaste netspanning beschikbaar is, bestaat een oplossing. Zo kan onze hybride beveiligingsmast 60 dagen autonoom draaien op een accupack, mocht de netstroom wegvallen.

Beveiligingscamera voor bouwplaats
Bouwplaatsbewaking

Een compleet beveiligingspakket

Bij het beveiligen van een project is het niet alleen van belang om onbevoegden buiten te houden, maar ook om te overzien wie op uw project aanwezig is. Alle toegangscontrole-oplossingen worden opgepakt door IQ-Pass, het specialistische onderdeel van Boels Rental. Verder leveren onze specialisten u naast de beste producten ook graag de beste service. Bijvoorbeeld met uitgebreid advies, toegespitst op uw branche. Door montage en demontage en het trainen van uw mensen zodat zij de producten op de juiste manier kunnen gebruiken. Zo maken we ons sterk voor een oplossing op maat. Snel geleverd en in de meeste gevallen nog kostenbesparend ook.

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief