Meer boels
Inloggen Registreren

Bouwliften

Veilig werken op hoogte: Huur professionele bouwliften bij Boels

Op elk project is er behoefte aan veilig verticaal transport. Met onze professionele bouwliften zijn wij thuis in vele sectoren – van nieuwbouw- en renovatieprojecten in utiliteitsbouw tot woningbouw, industrie en petrochemie. Waar uw project ook plaatsvindt Boels Bouwliften staat voor u klaar met het gewenste materieel, de kennis en ervaren specialisten.

Met Boels Bouwliften bent u verzekerd van een deskundige partner die u kan voorzien van alle soorten liften. Stuk voor stuk veilige en stevige machines van elk gewicht en elke hoogte, die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, gebruikersvriendelijkheid en energie (laag stroomverbruik). Ons assortiment is zo breed, dat u altijd vindt wat u nodig heeft: van personen/goederenliften en transportsteigers tot tandheugelliften en staaldraadliften. Het zijn allemaal state- of-the-art topproducten die altijd worden opgeleverd met een recent keuringsrapport en een heldere gebruikersinstructie.

Naast verhuur leveren we desgewenst ook een full-servicepakket dat u alles uit handen neemt.

Tandheugellift huren

Voor elk project de juiste bouwlift

Vraagt uw project om een betrouwbare lift voor het transport van personen, goederen of een combinatie van beide? Dan is het huren van een bouwlift bij Boels vaak efficiënter dan kopen. U weet dan zeker dat u altijd kunt beschikken over het modernste materieel, terwijl u zich geen zorgen hoeft te maken over zaken als afschrijving of het bewaken van regelgeving. Al onze liften zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en van toonaangevende merken zoals De Jong en GEDA. Soms zijn ze zelfs speciaal voor Boels doorontwikkeld, zodat we u oplossingen kunnen bieden die u elders niet snel zult tegenkomen.

Van bouwliften en staaldraadliften tot transportsteigers, tandheugelliften en personen-/goederenliften: bij Boels Bouwliften hebben we voor elk gewicht en elke hoogte de juiste liften klaarstaan. Plus onze specialisten, met al hun expertise. Moeten uw gereedschappen of steiger- en bouwmateriaal snel, veilig en betrouwbaar naar de juiste hoogte? Met onze tandheugelliften brengt u ze zó naar hun plek. Wilt u materieel en tot 25 personen verticaal transporteren? Dan is er altijd een personen-/goederenlift die bij uw behoefte past.

Onze liften lenen zich voor elke werksituatie. Ze laten zich eenvoudig opstellen tegen gebouwen, steigers en in liftschachten.

Advies op maat: kostenefficiënte oplossingen

Het selecteren van de juiste bouwlift is voor u waarschijnlijk geen dagelijks werk, maar voor ons wel! Daarom kijken we graag samen met u naar de beste oplossing voor uw specifieke situatie. Veel variabelen hebben we zelf al in kaart gebracht, zoals de afmetingen van het plateau en de positionering ten opzichte van de gevel, de capaciteit voor personen en goederen en meer. Op basis daarvan komen we vanzelf uit bij de ideale lift voor úw project. Bovendien adviseren we altijd de oplossing die voor u het meest kostenefficiënt is. U krijgt dus nooit een lift met de hefcapaciteit van 1000kg als u maar een hefcapaciteit van 500kg nodig heeft!

Bouwlift huren
Goederenlift huren

Full-servicepakket: van montage tot keuring

Niet alleen voor verhuur en verkoop is Boels Bouwliften u van dienst. Ook als het gaat om full-servicedienstverlening zijn wij er voor u. Montage, demontage, transport, onderhoud, keuringen, storingsopvolging (24/7) en opleidingen; het zit allemaal in ons full-servicepakket. Onze liften worden uitvoerig getoetst, gecontroleerd en gekeurd door onze eigen ervaren liftmonteurs die intern én bij onze leveranciers zijn geschoold. Zij zorgen ervoor dat de liften vakkundig op de locatie van uw project worden ge(de)monteerd – conform de juiste (veiligheids)eisen en volgens de geldende wet- en regelgeving in uw land. Daarnaast worden onze personen-/goederenliften gekeurd door een erkende en onafhankelijke instantie.


 

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief