Meer boels
Inloggen Registreren

Bouwplaatsinrichting

Een professionele bouwplaatsinrichting voor een veilige bouwplaats

Een goede start van uw bouwproject is belangrijk, dus heeft een solide bouwplaatsinrichting voor u de hoogste prioriteit. Als u een bouwplaats gaat inrichten moet u aan veel dingen tegelijk denken en alles ook goed vooruit plannen. Boels Bouwplaatsinrichting is dé specialist voor de complete coördinatie op de bouwplaats en kan u tijdens het hele traject veel werk uit handen nemen.

Onze specialisten kunnen u om te beginnen van een goed, compleet en duidelijk advies voorzien. Dit advies kan bestaan uit een inrichtingsplan voor alle tijdelijke voorzieningen en een begroting voor de montage, demontage en huur van alle benodigde items. Vervolgens wordt al uw benodigde materieel geregeld, geleverd en gemonteerd via één vast aanspreekpunt, geheel volgens planning.

Daarnaast levert Boels Bouwplaatsinrichting de knowhow en de diensten. Dat betekent: korte communicatielijnen, goede begeleiding en heldere offertes, afspraken en situatietekeningen. Maatwerk dus, want uw project is uniek en zo staat Boels Bouwplaatsinrichting er ook in.

Bouwplaatsverlichting huren

Huur uw complete bouwplaatsinrichting bij Boels

Aanschaffen van materieel en gereedschap is vaak kostbaar. Huren is dan ook het beste alternatief. Vooral als kwaliteit en beschikbaarheid cruciaal zijn. Wie zaken doet met Boels Bouwplaatsinrichting, ontdekt de voordelen van een totaalpakket. Eén aanspreekpunt voor advies, begeleiding, service én de verhuur van het materieel waarmee u just-in-time en just-in-place aan de slag kunt. 

Als de bouwplaats gereed is, kan het bouwen beginnen. Op basis van onze gedetailleerde terreinplantekening voorzien wij uw bouwplaats van alle gewenste faciliteiten, van bouwhekken en lichtgewicht aluminium rolsteigers tot elektra en rijplaten, en van bouwwater tot bouwplaatsverlichting. Op het moment dat u met het project start, zijn alle faciliteiten gereed!

Met meer dan 35 jaar verhuurervaring en een verhuurvloot van meer dan 2500 verschillende machines en gereedschappen, heeft Boels alles in huis wat u zoekt. Welke machine of gereedschap u ook nodig heeft: Boels heeft het. Inclusief advies, service, controle en onderhoud, tot en met desgewenst de bediening. Boels Bouwplaatsinrichting is kortom de meest complete aanbieder voor bouw, utiliteit & industrie!

Geen project komt van de grond zonder goed geoutilleerde ruimtes voor mensen en materialen. Onze gespecialiseerde medewerkers adviseren u graag over de beste oplossing. En garanderen dat de huisvesting of opslagruimte op het juiste moment wordt geleverd, aangesloten en ook weer wordt gedemonteerd en opgehaald.

Materieel verhuur inclusief advies op maat

Er komt heel wat kijken bij de inrichting en logistiek van uw bouwplaats. Alles moet kloppen om ervoor te zorgen dat u voortdurend over het juiste materieel beschikt. Dat varieert van machines voor de meest uiteenlopende werkzaamheden en niet-mechanisch gereedschap tot steiger- en metselmaterieel, randbeveiliging, horizontaal en verticaal transport, bekistingen/ondersteuning, en tijdelijke huisvesting. Daarnaast zorgen wij tijdig voor een gedetailleerd stroomplan (verdeelkasten en kabels), bouwplaatsverlichting, bodembescherming, de benodigde ‘tijdelijke’ wateraansluitingen, stroomvoorziening en eventuele vergunningen bij overheden. Onze experts weten bijvoorbeeld exact welk vermogen er moet worden aangevraagd en hebben een uitstekende ingang bij de nutsbedrijven om dit tijdig te regelen. En zo denkt Boels Bouwplaatsinrichting echt aan alles!

Bouwplaatsinrichting huren
Bouwhekken huren

Veiligheid voor materieel en personeel

Als er één ding van belang is op elke bouwplaats, is het wel veiligheid. Zowel de bescherming van personen als uw en onze eigendommen hebben daarom bij ons de hoogste prioriteit. Zo zorgen wij voor betrouwbare randbeveiliging en plaatsen wij waar nodig geluidsschermen. Of onze lichtgewicht aluminium steigers, die u 50% sneller (de)monteert dan traditionele steigers en die minder belastend zijn voor uw werknemers. Om uw bouwproject afdoende te bewaken installeren wij een passende afrastering, eventueel met poorten en toegangscontrole. Met Prof Guard bieden wij u specialistische kennis, advies, producten en systemen voor het beveiligen en bewaken van elk terrein. Van geavanceerde bewakingscamera’s (230 V of hybride) tot een draadloos bewakingssysteem.

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief