Meer boels
Inloggen Registreren

Installatietechniek

Boels is altijd klaar voor de meest uiteenlopende installatiewerkzaamheden

Veel constructie- en leidingwerk in de bouw kan alleen goed worden uitgevoerd met behulp van speciale machines en gereedschappen. Of u nu loodgieter, lasser, constructiewerker of cv-installateur bent: bij Boels Rental vindt u de lasapparatuur en aanverwante gereedschappen en toebehoren die u hiervoor nodig heeft. Onze producten zijn berekend op intensief gebruik binnen industriële toepassingen en voldoen ruimschoots aan elke gangbare norm.

Het assortiment van Boels is zeer uitgebreid, zodat u meestal direct over het gewenste materieel kunt beschikken. Dat varieert van draadsnijapparatuur en loodgietersgereedschap tot slagmoeraanzetters en momentsleutels. Speciaal voor isolatiewerkzaamheden hebben we diverse handige oplossingen, zoals een gloeidraad snijapparaat of een handsnijder voor styropor en een inblaasmachine voor het gelijkmatig inblazen van isolatievlokken in vloer, wand of plafond.

Met ons materieel kunt u zonder enige moeite nauwkeurig werken. Dit maakt werkzaamheden als lassen en metaalbewerken voor u een stuk sneller en eenvoudiger.

CV-spoelcompressor huren

Alles voor de loodgieter

We hebben een ruime keuze aan loodgietersgereedschap, waaronder pijpensnijders, buigtangen, buigpompen, een rolgroefmachine voor buizen die niet gelast mogen worden en een persmachine met snel oplaadbare Li-ion accu voor verbindingen in RVS en kunststof. Om op uw werklocatie razendsnel het juiste schroefdraad op pijp- en stafmateriaal te snijden, kunt u één van onze draadsnijapparaten inzetten. Deze variëren van een handzaam, draagbaar model tot een machine op onderstel en zijn zowel links- als rechtsdraaiend. Met onze bevriezingsset kunt u werken aan sanitaire en verwarmingsinstallaties zonder leidingen af te tappen. Verder omvat ons assortiment onder meer een kunststof (stomp)lasapparaat, een afpers- en testpomp, een cv-spoelcompressor en een handbrander voor de aanleg of reparatie van daken.

Metaalbewerkingen en -verbindingen

Voor het bewerken van metaal en andere harde materialen biedt Boels u een keur aan professionele machines en gereedschappen.

Met onze draagbare lichtgewicht magneetboormachine boort u probleemloos in staal en gietstukken. De machine wordt tijdens het werk op zijn plaats gehouden door een krachtige elektromagneet, zodat u uw handen vrij heeft en nog gemakkelijker kunt werken. Voor het doorslijpen van steen en metaal en het afbramen van metaal hebben we diverse haakse slijpers, ook een comfortabele lichtgewicht uitvoering met accu. De doorslijper stationair is zelfs geschikt voor het doorslijpen van staal.

Gaat u deur- en raamopeningen zagen in gipsplaten, hout, metaal of steensoorten zoals gasbeton en kalkzandsteen? Onze schrobzaag (al dan niet met accu) doet het werk feilloos voor u. Ook voor een professionele buizenzaag, knabbelschaar, multitool of inklapbare werkbank met bankschroef is Boels hét verhuuradres.

Onze slagmoeraanzetters (elektrisch, lucht of accu) zijn geschikt voor het (de)monteren van allerlei verbindingen. Zoals de montage van wielen, schroefverbindingen in de staal- en machinebouw en de constructie van steigers, stellingen en bouwliften. De (hydraulische) momentsleutels van Boels Rental – waaronder modellen met ringcassettes – zijn de perfecte oplossing voor industriële boutverbindingen. Met onze elektrische momentsleutels haalt u bouten of moeren zeer nauwkeurig aan. Wilt u juist beschadigde of gecorrodeerde moeren verwijderen, zonder de moeren te verhitten en zonder schade aan de bouten? Gebruik dan onze effectieve hydraulische moerensplijters.

Slagmoeraanzetter huren
Lasaggregaat huren

Lassen met snelheid en precisie

Onze geluidgedempte lasaggregaten zijn voorzien van MSA-beveiliging, vonkenvanger en verkrijgbaar met terrein- of wegonderstel. Het compacte kruiwagenmodel met wielen is ook extra makkelijk verplaatsbaar. Voor laswerkzaamheden aan bruggen, pijpleidingen en in de scheepsbouw is er een Heavy Duty lasaggregaat met 370 ampère lascapaciteit. Dankzij zijn duurzame constructie is dit apparaat zeer geschikt voor het zwaardere werk, zelfs als dit langere tijd in beslag neemt. Ook kunt u bij Boels terecht voor een electrode lasinverter, TIG-lasmachine voor werk aan lichtere constructies, lasmanipulatoren om in hoog tempo hoogwaardig laswerk te leveren, verschillende professionele lasdraaitafels, een (pijp)ondersteuningsbok voor een makkelijke montage en een plasmasnijmachine. Door de geavanceerde techniek heeft deze machine een hoge snijkwaliteit.

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief