Meer boels
Inloggen Registreren

Modulaire Huisvesting

Tijdelijke huisvesting huren: Voor elk doel geschikte huisvesting units

Van plan om een tijdelijke accommodatie te huren? Boels komt altijd met een oplossing op maat. Op iedere plek en op elk gewenst moment. Of het nu gaat om bouwprojecten, voorlopige werkplekken voor collega’s of de huisvesting bij een evenement. Boels Modulaire Huisvesting heeft het allemaal. Of u nu één losse unit of een complete opstelling van tientallen schakelunits wil huren.

Het huren van bijvoorbeeld een schakelunit of een toiletunit kan voor één of meer dagen, maar ook voor een paar jaar. Dankzij onze landelijke dekking kunnen we binnen een paar dagen leveren. Een unit van Boels is volledig modulair. Qua indeling, maar ook in combinatie met andere units.

Schakelunits huren

Eén of meerdere mobiele schakelunits huren

Een schakelunit heeft standaard afmetingen. Binnen heeft de unit een hoogte van 2,50 meter. De PLUS units zijn zelfs tot 2,75 meter hoog. Wanden kunnen worden weggenomen of bijgeplaatst. Verder kunnen units tot wel drie bouwlagen worden gestapeld. We (de)monteren snel, waardoor eenvoudig op veranderende situaties kan worden ingespeeld. Boels heeft units in verschillende uitvoeringen, zoals kassa-units en sanitair-units. Ideaal voor kleinere evenementen. Klanten die bij ons mobiele units huren kunnen rekenen op een deskundig advies.

Indien gewenst komt een Boels-adviseur bij u langs om wensen te bespreken en de locatie te beoordelen. Het unit-assortiment van Boels is heel uitgebreid. Daardoor kunt u precies huren wat u nodig heeft. Naast tijdelijke onderkomens heeft Boels tal van aanverwante artikelen en voorzieningen in haar assortiment. Denk aan meubilair, huishoudelijke apparaten, fecaliëntanks, zonnepanelen en overkappingen. Dat geldt ook voor het huren van een opslagcontainer.

Onze units zijn standaard voorzien van verlichting en convectieverwarming en zijn uitstekend geïsoleerd. Bij het huren van een unit kan er optioneel worden gekozen uit onder meer airconditioning, keukenblokken/pantry’s, inbraakbeveiliging, meubilair en huishoudelijke apparaten.

Opslagcontainer met E-pakket huren

Een tijdelijk opslagprobleem? Huur een opslagcontainer met E-pakket. Daar kunnen namelijk heel gemakkelijk voorraden, goederen en gereedschappen in worden opgeslagen. De container is voorzien van verlichting en stroompunten met 230V/380V. Ideaal voor het aansluiten van bijvoorbeeld verwarmingsapparatuur op koude dagen. Dat laatste is zeker raadzaam bij het opslaan van huisraad. De opslagcontainer met E-pakket is afsluitbaar en leverbaar met een gecertificeerd veiligheidsslot. Daarnaast zijn er speciale uitvoeringen met aanvullende voorzieningen of handige toepassingen. Zoals de Moverbox, een compacte opslag- en verhuiscontainer om goederen op te slaan en te verplaatsen. Of de opslagcontainer met extra binnenruimte van ruim zes meter en de combicontainer; half kantoor en half opslagruimte.

Opslagcontainer huren
Modulaire units huren

Duurzaamheid en energiebesparing

Duurzaamheid, recycling en energiegebruik vinden we bij Boels heel belangrijk. Vandaar dat de materialen van onze schakelunits ‘toxproof’ zijn. Er zitten geen schadelijke stoffen in en de units zijn bijna volledig recyclebaar. Door de hoge isolatiewaarde en de dubbele beglazing is het vrij eenvoudig een comfortabel klimaat te realiseren. Zelf aan de slag met alle mogelijkheden van de Boels units? Dat kan via de 3D-unitconfigurator op www.boelsunits.com. Hier kunnen alle beschikbare units eenvoudig naast en op elkaar worden gestapeld en indelingen gewijzigd worden. Dien het digitale ontwerp bij ons in, dan kijken wij er ook nog een keer naar en stellen we vrijblijvend een offerte op.

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief