Meer boels
Inloggen Registreren

Pompen

Pompen huren in alle soorten en maten: van dompelpomp tot vuilwaterpomp

Met het uitgebreide scala aan pompen van Boels kunt u heel gemakkelijk elke pompklus aan. Neem bijvoorbeeld het drooghouden van een bouwput en het ompompen van riolen met behulp van geluid-gedempte dieselpompen. Maar ook het leegpompen van een volgelopen kelder of kruipruimte met een dompelpomp. Kortom bij Boels huur je pompen in alle soorten en maten.

Veel pompen zijn permanent beschikbaar. Dit betekent altijd de juiste pomp huren tegen de beste prijs. Zonder overigens aan één bepaalde capaciteit vast te zitten. Ook dat is het voordeel van huren bij Boels.

Vlakzuiger huren

Voor elke klus de geschikte dompelpomp te huur

Boels heeft voor elke pompklus een passende oplossing in huis. Het assortiment dompelpompen reikt van een 4m3 vlakzuiger voor het zorgvuldig droogpompen van vloeren en daken tot aan de 108m3 riooldompelpomp voor het grovere werk. Bij Boels kunt u uiteraard ook terecht voor het huren van de gebruiksvriendelijke en superhandige waterbedpomp.

Nadenken over de vereiste capaciteit of opvoerhoogte, daar hoeven klanten van Boels zich niet druk om te maken. Daar buigen wij ons over. Op die manier kunt u meteen met de juiste pomp aan de slag en dat is wel zo handig.

Het huren van een dompelpomp - 230V én 400V - heeft als voordeel dat deze eventueel kan worden voorzien van een separate niveauregeling (vlotterschakeling).

Voor het zware werk adviseren we het huren van de moderne en milieuvriendelijke vuilwaterpomp. Deze pompen zijn robuust, fluisterstil en extreem zuinig. Ze hebben een capaciteit tot maximaal  475 m3/uur.

Verder zijn de vuilwaterpompen voorzien van een ingebouwde niveauregeling, waardoor de pomp automatisch aan- en afslaat. Hierdoor wordt brandstof bespaart en is er geen geluidshinder op momenten dat er niet hoeft te worden gepompt. Natuurlijk verhuren we ook alle benodigde slangen, buizen en andere toebehoren. Kortom, ook voor het grovere werk huurt u gewoon bij Boels. 

Pompen huren met eigen stroomvoorziening

Geen vaste stroompunten voorhanden? Dat is geen enkel probleem. Boels heeft een hele range pompen te huur met een verbrandingsmotor, die werken op benzine of diesel.  Dat geldt wanneer u een vuilwaterpomp huurt, die een maximale  capaciteit van 54 of 96 m3/uur heeft. Verpompen kan tot een diepte van 6 tot 8 meter. De membraampomp is een echte aannemerspomp, die onbeperkt mag droogdraaien. Zulke pompen, ook wel ‘kattenkop’ genoemd, zijn ideaal voor slobberwerk en hebben een vuildoorlaat van maximaal 75 mm. Voor industriële toepassingen is er de luchtmembraanpomp met een maximale capaciteit van 37 m3/uur. Ook deze pomp, die met behulp van perslucht wordt aangedreven, mag onbeperkt droogdraaien of slobberen.

Vuilwaterpomp huren
Pompen bij calamiteiten

24/7 bereikbaar voor elke calamiteit

Boels OneCall is de 24/7 calamiteitenservice van Boels voor zakelijke klanten. Wij vinden namelijk dat ook een dringend probleem buiten werktijd, meteen moet worden opgelost. Nu zijn bij het oplossen van dergelijke problemen vaker pompen, verwarming en (nood)verlichting nodig. Gelukkig zijn deze machines en apparaten dankzij de grote voorraad bij Boels altijd beschikbaar. In principe kunnen we meteen inladen en bezorgen. Daarbij kunnen klanten dag en nacht vertrouwen op Boels OneCall, waar professionals 24 uur per dag klaarstaan. Ook in het weekend. Klanten die bellen met een hulpvraag worden direct en heel zorgvuldig geholpen. Op zulke momenten is voor ons maar één ding belangrijk en dat is het oplossen van uw probleem. Ook als het maar een kwestie van minuten is.

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief