Meer boels
Inloggen Registreren

Reiniging

Reiniging stopt niet bij stofzuigen

Alleen stofzuigen is vaak onvoldoende om bijvoorbeeld een zachte vloerbedekking langdurig schoon te houden. Een grondige tapijtreiniging of zelfs een dieptereiniging is, afhankelijk van de vervuiling van het oppervlak en de soort vloerbedekking, beslist geen overbodige luxe.

Een dergelijk grondige tapijtreiniging komt niet alleen de hygiëne ten goede, het verlengt ook de levensduur van de vloerbedekking. Boels beschikt over een uitgebreid assortiment van machines om vloerbedekkingen (industriële) vloeren, gevels, riolen, roltrappen en bestratingen op een grondige manier te reinigen.

Tapijtreiniger huren

Een tapijtreiniger huren voor diepe reiniging

Het is misschien niet altijd zichtbaar, maar een tapijt kan behalve aan het oppervlak, ook van binnen behoorlijk vuil worden. Voor de levensduur is het belangrijk dit hardnekkige vuil regelmatig te verwijderen en vlekken goed te behandelen. Nu maakt stofzuigen alleen oppervlakkig schoon. Het vuil dat door dagelijks gebruik wordt ingesleten en ingetrapt, blijft diep in het tapijt achter. Dat merk je doordat het tapijt een muf luchtje verspreid en de vezels een beetje vettig uit kunnen zien. Een handige en gebruiksvriendelijke oplossing is het huren van een tapijtreiniger. Een tapijtreiniger van Boels beschikt over een uitstekend reinigingsvermogen voor het schoonmaken van een kamerbreed tapijt en andere vloerbedekking. Het schoonmaakapparaat kan ook worden gebruikt voor het reinigen van bankstellen, autostoelen en bekleding.

Huur een stoomreiniger

Reiniging door middel van stoom in huishoudens, is niet per se iets van de laatste tijd. In een aantal landen, zoals de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Italië is deze ecologisch verantwoorde manier van reinigen al geruime tijd ingeburgerd. Het huren van een stoomreiniger is een milieuvriendelijk alternatief. Professionele stoomreinigers maken hygiënisch en milieuvriendelijk schoon. Omdat het waterreservoir tijdens het gebruik kan worden bijgevuld, produceert het apparaat continu stoom. Bovendien maakt een stoomreiniger heel goed schoon in hoeken waar je normaal niet bij komt. Stoom zorgt voor een desinfecterende en schimmel-reducerende reiniging en is uitermate geschikt voor het reinigen van onder meer tegels, sanitaire voorzieningen, keukenapparatuur en ramen. Het grootste voordeel van stoomreiniging is misschien wel dat de methode behoorlijk kostenbesparend is. Lager waterverbruik en een vermindering van het schadelijk afval zorgen ervoor dat een stoomreiniger goed is voor de portemonnee.
Het reinigen van gevelsteen kan het beste gebeuren met behulp van een straalinstallatie. Een aanpak die voor  een mooi, glad en gelijkmatig resultaat zorgt. Bij Boels kunt u een straalinstallatie huren voor het uitvoeren van nauwkeurig straal- en reinigingswerk, zonder objecten te beschadigen. De combinatie van de instelbaarheid van de materiaaltoevoer, de regelbare werkdruk en het droog of stofvrij natstralen, maken deze lichtgewicht bijzonder veelzijdig.  

Stoomreiniger huren
Schrobzuigmachine huren

Wanneer huur ik een schrobzuigmachine?

Droog vegen en tegelijkertijd schrobzuigen. Dat is wat een schrobzuigmachine doet. De unieke combinatie van schrobben, zuigen en polijsten, maakt deze compacte machine geschikt voor eenvoudig gebruik en zware reinigingswerkzaamheden in de procesindustrie, magazijnen, fabrieken, vliegvelden, parkeergarages en winkelcentra. Huurt u een schrobzuigmachine dan krijgt u in feite drie reinigingsmachines in één. En dat is wel zo handig. Met behulp van de variabele borsteldruk voelt de machine zich thuis in elke situatie: schrobben en drogen in één cyclus. Maar ook de mogelijkheid om voor- en achterwaarts en eenvoudig onder tafels te werken. Een schrobzuigmachine is het ideale hulpmiddel bij het schoonhouden van een bedrijfsvloer, winkelvloer of garagevloer.

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief