Meer boels
Inloggen Registreren

Sanitair

Altijd de beste sanitaire oplossing voor uw evenement of bouwplaats

Als veel mensen langere tijd op een tijdelijke locatie verblijven, zijn goede sanitaire voorzieningen een must – en soms zelfs een wettelijke verplichting. Dat geldt met name in de bouw, de industrie en bij evenementen. Speciaal voor dit doel biedt Boels Sanitation Services een complete en hygiënische oplossing, tegen de beste prijs en met een optimale service. Dat varieert van levering van een enkele toiletunit of douche tot omvangrijke projecten met een uitgebreide reinigingslogistiek.

Hardlopers uit ons brede assortiment zijn onder meer de Bio Box, de Bio Zuil, de Bio Box aanhangwagen triple, het duurzame vacuüm flush toiletblok met 3 toiletten of met 8 urinoirs. Ook voor douches en handwasunits kunt u bij ons terecht. We kunnen zelfs water en stroom voor u regelen, mochten die niet op uw locatie aanwezig zijn.

In alle gevallen kiest u voor het gemak en het comfort van hygiëne, waar en wanneer u maar wilt.

Toiletten en urinoirs huren

Milieubewuste sanitaire voorzieningen

Het milieu heeft een hoge prioriteit bij Boels Sanitation Services. Daarom zorgen we ervoor dat we onze sanitaire voorzieningen op een verantwoorde wijze leveren, reinigen en afvoeren. Zo zijn onze toiletcabines en urinoirs gemaakt van volledig recyclebaar polyethyleen en licht geconstrueerd om brandstof te besparen. Onze transportwagens zijn uitgerust met milieuvriendelijke Euro5 motoren en kunnen wel 72 vacuümtoiletten per keer vervoeren. Onze toiletvloeistof en schoonmaakmiddelen zijn biologisch afbreekbaar en we verwijderen ons afvalwater volgens de strengste wettelijke milieueisen. Bovendien verbruiken onze moderne vacuümtoiletten aanzienlijk minder water dan een conventioneel toilet. Er is slechts 20 liter water nodig voor 250 toiletbezoeken (bij een conventioneel toilet al gauw 1500 liter).

Service op maat voor elk evenement

Boels Sanitation Services staat onder meer bekend om haar jarenlange ervaring op toonaangevende evenementen. Met onze expertise hebben we ons de afgelopen jaren geprofileerd als complete leverancier in de eventsector. We verzorgen alles wat u nodig heeft voor een succesvol evenement als het gaat om sanitaire voorzieningen. Daarbij bieden we voor elk evenement een totaalservice op maat aan. Zonder zorgen, want gedurende het traject van offerte tot nazorg heeft u één vast aanspreekpunt.

Geen enkel feest of evenement is hetzelfde. Met Boels Sanitation als partner bent u verzekerd van de nieuwste en meest duurzame toiletoplossingen in de markt. Van mobiel sanitair, zoals de bekende Bio Box, tot aan de geavanceerde vacuümtoiletten aan toe. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor passende offertes voor toiletunits, toiletaanhangwagens, handwasgelegenheden en douches.

Serviceteam

Bij het huren van een toiletvoorziening kunnen wij ook een professioneel serviceteam leveren onder leiding van een of meerdere projectleiders. Het serviceteam is verantwoordelijk voor het continu schoonhouden van de toiletten, het aanvullen van toiletpapier, het toevoegen van luchtverfrisser en het monitoren van bezoekers die zich in het toiletcluster bevinden. U kunt de sanitairvoorzieningen tijdens een evenement volledig laten ledigen en reinigen. Boels Sanitation Services beschikt over diverse servicewagens met een capaciteit tot 12m³. Deze zijn speciaal op evenementen gericht en worden bestuurd en bediend door ervaren personeel.

Toiletvoorziening huren
Evenemententoiletten huren

Uniek: duurzame mobiel toiletunits

Wilt u maximale efficiency en duurzaamheid, dan zijn onze vacuümtoiletten ideaal. Ze vormen de meest hygiënische tijdelijke toiletfaciliteit van dit moment en het principe is eenvoudig. Een stevige, gegalvaniseerde en volledig inschuifbare container biedt ruimte aan meerdere zelfstandige toiletten. Deze toiletten werken met de bewezen vacuüm flush technologie, die tot 90% méér water bespaart dan conventionele toiletten. De duurzame mobiel toiletunits zijn milieuvriendelijk in alle opzichten, supermakkelijk te reinigen en te onderhouden en volledig aanpasbaar aan uw behoeften. Kiest u voor vacuümtoiletten tijdens uw evenement? Dan levert Boels Sanitation Services altijd technische ondersteuning, zodat de hightech vermaal- en vacuüminstallatie gedurende het gehele evenement wordt gecontroleerd en onderhouden.

Productgroepen


Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief