Meer boels
Inloggen Registreren

Schilderen & Decoratie

Alles te huur voor het betere schilderwerk en een mooie afwerking

Schilderen, behangen of een nieuwe vloer leggen: de juiste machines en materialen helpen bij het bereiken van een strak eindresultaat. Zoekt u een airless verfspuit, een behangstoomapparaat, een linoleumroller, een lijnentrekker, een oplaadbare kitspuit of een andere handige hulp? Bij Boels huurt u precies wat u nodig heeft om snel en efficiënt het mooiste resultaat te bereiken.

Om snel en schoon te kunnen werken moet u vaak eerst de ondergrond prepareren. Ook daarvoor kunt u bij Boels terecht. Met onze behangafstomer verwijdert u moeiteloos oude behanglagen, zeker als u het behang eerst perforeert met onze prikroller en voorstrijkt met afweekmiddel. Dit is een aanrader bij meerdere behanglagen en dik, afwasbaar of vinylbehang.

Onze verfafbrander helpt u om (oude) verflagen en zelfs stickers eenvoudig van hout en metaal te verwijderen. Daarnaast ontzorgen we u graag met een ruim assortiment aan toebehoren (zoals een spuitoverall, kwast, afdekfolie, stucloper, puinzakken en ducttape).

Airless verfspuit huren

Bespaar tijd: huur een airless verfspuit

Traditioneel verven met rollers of kwasten heeft zijn langste tijd gehad. Met onze airless verfspuit bereikt u sneller en efficiënter een mooier resultaat. Als u airless werkt, ligt de productiviteit per vierkante meter zelfs 3 tot 5x zo hoog als handmatig rollen. Dat scheelt u dus veel tijd en/of arbeidsloon. Ook kunt u de verf airless beter verdelen, waardoor u grotere oppervlakken kunt bewerken met dezelfde hoeveelheid verf. Zo haalt u de huurprijs van de machine er wel héél snel uit, terwijl u meteen het milieu een dienst bewijst. Daarnaast krijgt u een mooiere afwerking van de ondergrond – met een verflaag zonder rolstructuur die overal even dik is.

Onze airless machines zijn geschikt voor diverse materialen. U kunt ze binnen en buiten gebruiken op uiteenlopende ondergronden – van plafonds en muren tot houten, gemetselde en metalen oppervlaktes. Door hun lage gewicht en hun praktische transportwagen zijn de machines eenvoudig hanteerbaar en comfortabel in het gebruik, wat de arbeidsomstandigheden ten goede komt. We leveren onze airless machines compleet met compressor, spuitslang, spuitpistool met filter en spuittip. Afwijkende spuittips zijn op aanvraag leverbaar.

Wilt u uw spuitbereik vergroten en een ladder of steiger overbodig maken? Kies dan voor een verlengd spuitpistool. Staat er teveel wind om te spuiten of wilt u totaal geen spuitnevel? Dan is de airless verfroller met telescopische steel een uitkomst.

Maximale bescherming tegen overlast

Stof, tocht, vuil, geluidsoverlast en besmetting van andere (schone) ruimtes. Met ons modulaire afschermsysteem hoeft u zich hier tijdens uw project geen zorgen over te maken. Terwijl u zich richt op uw schilder-, stuc-, verbouw-, renovatie- en onderhoudswerkzaamheden, gaat het leven aan de andere kant van het scherm ongestoord verder. Het afschermsysteem bestaat uit brandvertragende folie en lichtgewicht aluminiumtelescoopstangen, die u op maat tussen de vloer en het plafond kunt spannen. Dankzij de schuimrubberen afwerking op de profielen worden het plafond, de wanden en de vloer niet beschadigd. U kunt het gebruiksvriendelijke systeem snel en eenvoudig opbouwen – en in een handomdraai uitbreiden naar elke gewenste lengte en hoogte.

Stofscherm huren
Kitspuit huren

Mooi afgewerkt: geen kunst met Boels

Naast verven en behangen zijn er nog meer afwerkingen waarmee Boels u prima kan helpen. Kiest u voor linoleum, vinyl of andere vloerbedekking in uw huis of bedrijfsruimte? Dankzij onze linoleumroller legt u het gegarandeerd glad en strak. De roller is demontabel en dus makkelijk te transporteren. Met onze oplaadbare kitspuit kunt u uw badkamer, keuken, ramen, deuren, vloeren en daken makkelijk afkitten. De snelheid waarmee u de gebruikte kitkokers of kitworsten uitdrukt is eenvoudig regelbaar. Ook voor het aanbrengen van belijning en scheidslijnen op parkeerplaatsen, magazijnen, fabrieksvloeren, speelvelden en recreatiegebieden hebben we een prima oplossing: met onze wendbare lijnentrekker creëert u eenvoudig extra veiligheid en duidelijkheid.

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief