Meer boels
Inloggen Registreren

Steen- & Betonbewerken

Steen of beton bewerken begint met het huren van professionele machines

Gaat u een nieuwe betonvloer storten of een bestaande vloer bewerken? Komt er een zichtbare toplaag van gepolijst beton, of vormt de vloer de basis voor een vloerbedekking of een tegelvloer? Of het nu gaat om het storten van beton, afwerken, renoveren, repareren, zagen of breken. Het huren van bijvoorbeeld een betonschuurmachine om de klus te klaren, doet u bij Boels.

Beton bewerken is in de regel zwaar werk. Gelukkig heeft Boels een breed scala aan machines in huis om het werk gemakkelijker, lichter en gezonder te maken. Bij Boels nemen we geen enkel risico, vandaar dat we alleen machines en materialen van gerenommeerde leveranciers verhuren.

Mechanische troffel huren

Beton mixen, storten en afwerken

Niemand mixt en stort beton graag met de hand. Heel begrijpelijk. Het is niet alleen fysiek zwaar werk, machinaal  gaat het bovendien een stuk sneller. Moet er veel metselwerk gebeuren, dan is een betonmolen huren een uitstekend idee. Dat geldt ook voor andere klussen, waarvoor mortelspecie nodig is. Zoals het storten van een vloer of het plaatsen van tegels. Boels heeft een ruim assortiment betonmolens en stortkubels tot 2.000 liter. Zowel elektrisch als op benzine, voor iedere klus en voor iedere plek. Een stortkubel is een trechtervormig vat waarmee beton in de bekisting wordt gestort.

Gestort beton kan worden afgewerkt en geëgaliseerd met een mechanische troffel of een ride-on vlidermachine. Boels biedt keus uit verschillende modellen, elektrisch of met een verbrandingsmotor.

Zagen en snijden van beton

Het leggen van grote vloer- of wandtegels is niet het meest eenvoudige karwei, maar met een grondige voorbereiding én het juiste gereedschap lukt het gegarandeerd. Bij het zagen van tegels is het vooral belangrijk om nauwkeurig te werk te gaan.
Met name dat maakt de tegeltafelzaag een onmisbaar hulpmiddel om effectief en op accurate wijze te kunnen werken. De tegeltafelzaag met waterkoeling is geschikt voor het stofvrij zagen van grote wand- en vloertegels. Dankzij de verstelbare hoekaanslag, kan er bovendien onder verschillende hoeken worden gezaagd. Het transport van de tegeltafelzaag is dankzij het inklapbaar onderstel net zo eenvoudig als het huren van het apparaat.

Boels heeft het juiste gereedschap voor het zagen, snijden en knippen van steen- en beton. De tegel- en klinkerknipper is bijvoorbeeld uitstekend geschikt voor het snel op maat maken van klinkers, betontegels en trottoirbanden.

Met onze asfalt-betonzaag kunnen diepe gleuven in vloeren en wanden worden gezaagd. De wandzaag is verder een uitstekend hulpmiddel bij het aanbrengen van expansiegleuven of het uitsnijden van beton, wanneer dit moet worden gerepareerd.

Betonzaag huren
Betonschuurmachine huren

Betonschuurmachine huren

Zwaar schuur- of polijstwerk klussen in het vooruitzicht? Huur een professionele betonschuurmachine van Boels, dan is snel en efficiënt doorwerken gegarandeerd. De betonschuurmachine is niet alleen ideaal voor het verwijderen van epoxylagen, coatings, belijningen of verf- en lijmresten. De machine is ook geschikt voor het egaliseren en gladschuren van (verregende) betonvloeren. Bovendien heeft de betonschuurmachine een aansluiting voor stofafzuiging om stofarm te werken. Een Boels expert zorgt op locatie voor duidelijke instructies. Samen bepaalt u de juiste diamantblokjes: van grof voor een hechtingslaag tot fijn voor een schilder klaar resultaat.

De basis van een strakke betonvloer is een vloer zonder luchtbellen. Met een trilnaald van Boels kan snel en blijvend de lucht uit natte beton worden gehaald.

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief