Meer boels
Inloggen Registreren

Transport

Het juiste transportmiddel voor elk type vervoer huren: van aanhangers tot site carriers

Voor sommige klussen zoals het vervoer van een lading stenen of het wegbrengen het groenafval naar het milieupark, biedt een aanhanger zonder twijfel uitkomst. Ook bij een verhuizing blijkt een (gesloten) aanhanger een ideaal transportmiddel. Gaat u op vakantie, dan is het huren van een aanhangwagen of bagagewagen in veel gevallen ook aan te raden. Zeker wanneer blijkt dat de tent en andere spullen net niet in auto zelf passen.

Voor het veilig en droog vervoeren van spullen is een aanhanger met huif of zeil de meest voor de hand liggende oplossing. De aanhanger met huif is dan ook één van de meest gehuurde type aanhangers. Er zijn daarnaast aanhangwagens voor het vervoer van een specifiek product of voertuig. Hoe het ook zij, elke aanhangwagen is weer geschikt voor een ander doel.

Aanhanger huren

Aanhanger huren: enkelasser of dubbelasser?

Mensen huren een aanhanger voor de meest uiteenlopende toepassingen. Bijvoorbeeld voor het  transport van zand, grond en grind. Maar ook om bouwafval zoals tegels, hout, dakpannen en ander sloopwerk af te voeren. De lage laadklep aan de achterzijde van een aanhanger maakt laden en lossen heel gemakkelijk.

De enkel asser aanhanger van Boels heeft een maximaal laadgewicht van 450 kg en is voorzien van een koprek en bindhaken, zodat de lading stevig kan worden vastgezet. Uiteraard stelt Boels de hoogste eisen aan kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Het is per slot van rekening belangrijk dat een lading snel en veilig op de plaats van bestemming aankomt.

Een tandem-as aanhangwagen (dubbel asser) heeft een hogere maximale massa en daarmee een groter laadvermogen dan de enkel-as aanhangwagens. Je kunt er niet alleen meer, maar ook zwaardere spullen mee vervoeren. De dubbel asser aanhanger heeft een maximaal laadgewicht van 1.540 kg.

Voor volumetransport van tuin- en groenafval is het te raden een groenaanhanger te huren. Door zijn hoge laadgewicht en fijnmazige gaasroosters kan er in één keer veel afval worden meegenomen. Dat bespaart tijd en brandstof. Belading van de groenaanhanger vindt aan de achterzijde plaats met behulp van twee scharnierbare deuren.

Voor elk transport de juiste aanhanger huren

Voor mensen met verhuisplannen is het huren van een gesloten aanhangwagen met huif een prima keus. De gesloten aanhangwagen met huif beschermt spullen tijdens het transport tegen regen en vuil. De enkelasser van Boels heeft een maximaal laadgewicht van 370 kilo, een lage laadvloer en een opklapbaar zeil. Gaat u op vakantie en heeft u zoveel bagage dat het niet meer in de auto past? Huur dan onze afsluitbare bagagewagen met scharnierend deksel en maximaal laadvermogen van 510 kilo. Zo vervoert u al uw bagage veilig en eenvoudig. Het veilig transporteren van auto’s, graafmachines en alle andere soorten rollend materieel kan heel gemakkelijk door een multi-transporter te huren. Dankzij de bindogen op de transporter kan de lading stevig worden vastgezet. Het laadgewicht mag maximaal 1800 kilo bedragen.

Aanhanger met huif huren
Site carrier huren

Site carrier huren voor uw evenement

De multifunctionele 4-persoons site carrier is uitermate geschikt voor het vervoer van zowel personen als goederen. Neem bijvoorbeeld de ruw terreinuitvoering, die veelvuldig wordt ingezet tijdens evenementen, beurzen en de bouw. Door zijn ijzersterke constructie en krachtige dieselmotor doet dit type site carrier zijn werk zelfs onder de zwaarste omstandigheden uitmuntend. De automatische transmissie zorgt er bovendien voor dat u de site carrier altijd eenvoudig en comfortabel kunt rijden. Het laadvermogen van de bak van de gator bedraagt 300 kg.

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief