Meer boels
Inloggen Registreren

Tuin & Groenonderhoud

Tuinonderhoud: Ga grondig te werk met het juiste tuingereedschap

Tuinen en openbaar groen hebben voortdurend onderhoud nodig. Als hovenier of tuinliefhebber wilt u natuurlijk over de beste machines en materialen beschikken, waarmee u snel en eenvoudig uw werk kunt doen. Alles wat u hiervoor nodig hebt, huurt u met het grootste gemak bij Boels. Wel zo handig, zeker omdat een deel van het werk seizoensgebonden is en u bepaalde machines misschien niet het hele jaar door hoeft te gebruiken.

Van particulier tot professional: iedereen vindt bij Boels de juiste tools om tuin- en groenwerk vakkundig en met respect voor het milieu uit te voeren. Denk aan maaien van het gazon, zagen en snoeien van bomen en struiken, splijten en versnipperen van hout, plaatsen van omheiningen en hekwerken, bestrijden van onkruid. Voor deze en vele andere ‘groene’ werkzaamheden beschikken we over een ruim assortiment, dat reikt van diverse maaimachines tot grondboren, kettingzagen, hakselaars (houtversnipperaars), heggenscharen, stronkfrezen, bladblazers, verticuteermachines etc.

Naast ons moderne, ecovriendelijke en betrouwbare assortiment, kunt u altijd vertrouwen op heldere uitleg en een vakkundig advies.

Grondboor huren

Stevige hulp bij grondbewerking

Grondwerkzaamheden: meestal betekent dat zwaar werk. Gelukkig heeft Boels alles te huur om het werk toch zo licht mogelijk te maken. Grondfreesmachines die makkelijk door zware grond en oude gazons gaan. Rotoregs die meteen ook de bodem beluchten en de grond nivelleren. Een stabiele grondsleuvenfrees die soepel sleuven freest voor kabels, leidingen en buizen. Grondboren voor het plaatsen van (grote) tuinafscheidingen, het boren van plantgaten, het nemen van bodemmonsters en soortgelijke werkzaamheden. Voor het moeiteloos verwijderen van hekwerkpalen inclusief fundering is onze krachtige hydraulische palentrekker ideaal. Wilt u juist palen in de grond slaan, dan doet u dit probleemloos met onze pneumatische palenrammers.

Van snoeien tot versnipperen

Wij bieden u een complete range aan kettingzagen voor het zware werk en voor vrijwel geruisloos zagen daar waar geluid een issue is. Robuuste, krachtige kettingzagen voor boomverzorgers, landschapsbeheerders en hoveniers. Maar ook lichtgewicht zagen voor het verrichten van snoeiwerkzaamheden op moeilijk bereikbare plaatsen. Deze kettingzagen zijn geschikt voor al uw voorkomende zaagwerkzaamheden en maken het snoeien heel wat simpeler. Naast elektrische en benzinemodellen is er een superschone variant met kostenbesparende accu. Daarmee werkt u net zolang als op een volle tank benzine en op dezelfde constante kracht als een benzine/dieselmotor – maar ook stiller en comfortabeler dankzij het lage trillingsniveau. Omdat de oplaadtijd korter is dan de normale bedrijfstijd, kunt u met een extra accu non-stop doorwerken.

Het onderhouden van struiken, heggen en dennen is heel makkelijk met onze handige heggenscharen, waaronder een stille uitvoering met accu. Moet u zonder ladder op hoogte snoeien, dan werkt u relaxed met onze motorstokzaag.

Ook voor het verder verwerken van hout, takken en tuinafval hebben we volop mogelijkheden. Met onze krachtige en geluidsarme versnipperaars kunt u snel takken hakselen en organische producten zoals bladeren, gras en ander tuinafval mulchen. Grote hoeveelheden houtblokken klooft of splijt u veilig met onze krachtige houtsplijter. En wilt u boomstronken snel uit de grond verwijderen of wegfrezen, dan kunt u kiezen uit diverse stabiele boomstronkhakselaars die overal perfect presteren.

Motorstokzaag huren
Ruwterrein maaier huren

Gazon onderhoud voor een groene grasmat

Uiteraard kunt u tuinen en groen niet onderhouden zonder regelmatig te maaien, te beluchten en te verticuteren. Bij ons vindt u een uitgebreide range maaiers, zodat u altijd de machine huurt die het beste bij uw maaibehoefte past. Zo creëert u met onze zelfaangedreven 53cm benzinemaaier in een handomdraai een strak gazon. Voor het grote gazononderhoud is onze geavanceerde frontmaaier de beste keus. Maar u slaagt ook direct als u op zoek bent naar een professionele ruw terreinmaaier, bermmaaier of graszodensnijder. Om effectief en milieubewust onkruid te bestrijden hebben we onkruidbranders en onkruidborstels in diverse afmetingen. Ook verkopen we eersteklas brandstof – waaronder Aspen alkylaatbenzine, die 99% schoner is dan gewone benzine. Kortom, bij Boels denken we in alle opzichten ‘groen’.

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief