Meer boels
Inloggen Registreren

Verreikers & Heftrucks

Eenvoudig laden en lossen met de verreikers en heftrucks van Boels

Boels biedt een breed assortiment aan verreikers, heftrucks, pallettrucks en bijbehorende accessoires voor het tillen en verplaatsen van zware ladingen. Het huren van een verreiker is ideaal wanneer het gaat om een zware last en er een grotere afstand overbrugt dient te worden.

Wij bieden heftrucks (diesel en elektrisch) die geschikt zijn voor gebruik in magazijn, buiten en ook op ruw terrein. Onze palletwagens en –trucks zijn een ideaal hulpmiddel bij het laden en lossen van vrachtwagens en het transporteren van pallets in bijvoorbeeld een magazijn.

Palletwagen huren

Palletwagen huren voor al uw logistiek werk

De hand palletwagen is een populair intern transportmiddel voor het verplaatsen van goederen.
Je ziet ze veel in een magazijn, maar komt ze ook tegen in distributiecentra of aan boord van een vrachtwagen. De hand palletwagen of pompwagen is het voordelige en compacte alternatief voor een elektrische pallettruck. Naast de heftruck is de palletwagen hét vervoermiddel voor het verplaatsen van lasten en goederen op pallets. Met zijn bedieningshendel en nauwkeurig regelbare daalsnelheid is de hand hydraulische palletwagen eenvoudig in gebruik. Vandaar dat veel mensen de palletwagen ook huren voor niet dagelijks logistiek werk. In tegenstelling tot heftrucks worden palletwagens niet gebruikt om lasten op te stapelen. Daarvoor is de hefhoogte van palletwagens te laag.

Van elektrische tot ruwterrein heftruck

De elektrische heftruck is dankzij zijn geringe afmetingen en maximale wendbaarheid ideaal voor laad- en loswerk in kleine ruimtes. Vergeleken met een heftruck op diesel of LPG, is de elektrische variant een stuk schoner en stiller. Er komen namelijk geen schadelijke uitlaatgassen vrij. Het is bovendien niet meer toegestaan een dieselheftruck binnen te gebruiken. De elektrische heftruck kom je vooral tegen op plekken waar luchtverversing niet of nauwelijks mogelijk is. Maar ook op plaatsen waar levensmiddelen of reuk- en smaakgevoelige stoffen worden opgeslagen of verwerkt. Een elektrische heftruck is veel stiller, omdat er minder bewegende onderdelen in een motor zitten. Het zijn deze eigenschappen die het huren van elektrische heftruck zo populair maakt.

De ruwterrein heftruck is de ideale partner voor het probleemloos laden, lossen en verplaatsen van vracht op ongelijke en ruwe ondergrond. Dit type heftruck wordt veel gebruikt bij op- en afbouwwerkzaamheden tijdens evenementen, of op een terrein in aanbouw. Nu is het inzetten van een ruwterrein heftruck vaak incidenteel. En dat maakt de aanschaf minder interessant. Het huren van een ruwterrein heftruck is in zulke gevallen een logisch alternatief.

Elektrische heftruck huren
Roterende verreiker huren

Roterende verreiker huren

Een verreiker kun je het beste vergelijken met een vorkheftruck, maar het grootste verschil is dat een verreiker op ruw terrein prima uit de voeten kan en een uitschuifbare telescopische arm heeft. Een verreiker is gebouwd om zware lasten te tillen en te verplaatsen. De machine wordt vooral voor agrarische, industriële en infrastructuurbouw-doeleinden gebruikt.
De telescooparm op een verreiker komt met gemak stukken hoger dan de gemiddelde voorheftruck. Met behulp van de telescooparm kan de verreiker zijn lepels of bak naar voren, achteren, omhoog en omlaag bewegen. De machine heeft zijn succes mede te danken aan de mogelijkheid om verschillende voorzetstukken aan de telescooparm te bevestigen. Voor veel klanten een belangrijke reden om de verreiker te huren.

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief