Meer boels
Inloggen Registreren

24 uur per dag, 7 dagen per week

Aan de basis van ’s wereld grootste windmolen

Steeds meer grote bedrijven kiezen voor de ijzersterke service en het complete assortiment van Boels. Dat doet ook Sif Group, wereldwijd een van de grootste fabrikanten van stalen buizen met een lengte tot wel 120 meter. Buizen die worden gebruikt voor de funderingen van windturbines en olie- en gasplatformen op zee.

Momenteel wordt op de Sif terminal in Rotterdam gebouwd aan ’s werelds grootste windmolen met een hoogte van 242 meter. Boels levert in dit project niet alleen het materieel, maar is ook adviseur. Een rol die prima bij het verhuurbedrijf past. Sif Group is gevestigd in Roermond en op de Tweede Maasvlakte in Rotterdam. Sif Netherlands en Boels werken sinds 2018 nauw samen. Een samenwerking die tot stand kwam, nadat Sif via een tender kenbaar maakte welke machines, gereedschappen en zwaarder materieel ze nodig had in Rotterdam. Boels verzekerde Sif dat het gewenste materieel beschikbaar en snel te leveren was.

Oranje

Vincent Schepen, area accountmanager bij Boels: “Het is prachtig om te zien dat het Rotterdamse havengebied stilaan helemaal oranje kleurt. Het mooie daarbij is, dat het zich doorvertelt. Het ene bedrijf deelt haar goede ervaringen met het andere bedrijf. Zo breidt het klantenportfolio van Boels op de Maasvlakte snel uit.” Sif en Boels kennen dezelfde kernwaarden: kwaliteit, flexibiliteit en een feilloze, tijdige levering. Dat maakt beide bedrijven groots en zeer betrouwbaar.

24 uur per dag

Arjen Pattenier, manager Logistic Services Sif Netherlands: “Ons werk in het havengebied gaat 24 uur per dag door. Zeven dagen per week. Daar speelt Boels heel goed op in. Bij ons is het altijd druk. Er moeten veel dingen snel gebeuren. Wachten tot morgen is dan geen optie. Op die momenten kunnen we altijd vertrouwen op de service en de snelheid van Boels. Onze accountmanager Vincent Schepen is altijd erg betrokken. Hij weet precies hoe wij werken en wat we nodig hebben. Wij kunnen Boels overal voor bellen: zij zorgen ervoor dat alles snel en goed wordt geleverd. Het is prettig samenwerken met Boels.”

Wat levert Boels aan Sif?

Nagenoeg het complete assortiment. Units, verschillende hoogwerkers en verreikers, Prof Guard bewakingscamera’s, klein gereedschap, grote aggregaten, noem maar op. Door de geografische spreiding van depots en vestigingen is het materieel van Boels altijd beschikbaar en snel op de plaats van bestemming. Vincent Schepen: “Ik heb de mooiste baan die je je maar kunt voorstellen. Onze partners in het havengebied van Rotterdam zijn net zo enthousiast over hun werk als dat wij dat zijn. Dat geeft energie en zorgt voor een geweldige samenwerking met de beste resultaten.”

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief