Meer boels
Inloggen Registreren

Krappe planning gehaald door efficiëntie

één bouwplaats, vijf onderaannemers, één Boels

Kaufland is een groot Duits supermarktconcern met meer dan 700 vestigingen in Duitsland, Tsjechië, Polen, Kroatië, Bulgarije, Slowakije en Roemenië. Boels heeft een belangrijke rol gespeeld in de nieuwbouw van de Kaufland-vestiging Backnang in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg.

Specialistische kennis

Bouwonderneming Franz Traub GmbH & Co. KG stuurde vijf onderaannemers aan die op hun beurt allen gebruik maakten van het uitgebreide verhuurassortiment en de specialistische kennis van Boels. Dit zorgde voor zoveel efficiëntie dat de krappe planning van negen maanden werd gehaald.

Adviseur

Firma Franz Traub en Boels werken al een aantal jaren samen. Tot volle tevredenheid van beide partijen. In die samenwerking levert Boels niet alleen al het gewenste materieel, Boels is meer nog de adviseur van de bouwonderneming. Door de jarenlange ervaring en professionele kennis op het gebied van materieel weet Boels bij alle werkzaamheden precies welke machines moeten worden

ingezet. Die specialistische kennis maakt van Boels een waardevolle partner. Of om de woorden van Franz Traub te gebruiken: “Boels is onze gewaardeerde adviseur en onderscheidt zich tevens door een snelle levering, een snelle service en goede prijzen.”

Het project startte in maart 2019 met de afbraak van de bestaande Kaufland-vestiging. Bij de nieuwbouw die daarop volgde is zoveel mogelijk bestaand materiaal van de oude vestiging hergebruikt. In het najaar van 2019 is de nieuwbouw geopend.

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief