Meer boels
Inloggen Registreren

De klant moest altijd kunnen rekenen op onze (snelle) dienstverlening

Een project volgens het spoorboekje

De renovatie en vernieuwing van alle perrons van het treinstation Venlo-Blerick (Nederland) was gebonden aan een strakke deadline en strenge voorwaarden. De klant, Knipscheer Rail-Infra B.V., had dan ook een verhuurleverancier nodig die onder hoge tijdsdruk optimaal kon presteren.

Snelle dienstverlening 

Om de continuïteit van het project doorlopend te kunnen waarborgen, waren onze specialisten bereikbaar tijdens elke ‘buitendienststelling’. Dit is de periode dat er geen treinen rijden en waarin projectwerkzaamheden plaatsvinden. Elk uur dat de gestelde deadline zou worden overschreden, zou een uur vertraging betekenen voor dat deel van het Nederlandse spoornetwerk. Op dergelijk oponthoud staat een fikse boete. De klant moest daarom altijd kunnen rekenen op onze (snelle) dienstverlening. Bij calamiteiten, storingen of onvoorziene omstandigheden, bij materieeltekort en bij een noodzaak aan extra materieel. 

Digitaal Veiligheidspaspoort 

De meerwaarde als servicegerichte partner is gedurende dit project diverse malen bewezen. De keren dat de klant met spoed hulp nodig had, kon het Boels-team snel met de juiste kennis en kunde van dienst zijn. Daarnaast is er een Boels monteur na iedere buitendienststelling op locatie aanwezig geweest om de werking van de stationaire lichtmasten te controleren. Deze monteur had daarbij een belangrijke voordeel voor de klant: een Digitaal Veiligheidspaspoort (DVP). Professionals met een DVP-pas hebben toegang tot het spoornetwerk om werkzaamheden uit te voeren. Dit is tijdsefficiënt, omdat zij geen lange aanmeldingsprocedures hoeven te doorlopen, maar direct toegang hebben tot het terrein. Tevens staan in het persoonsgebonden DVP alle veiligheidscertificaten van de pashouder geregistreerd. De monteur die voor dit project werd ingeschakeld, heeft de opleiding voor het DVP gevolgd bij Boels Training. Dit gaf de klant extra vertrouwen en was de bevestiging dat wij de juiste partner waren voor dit project.

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief