Meer boels
Inloggen Registreren

Sterk door samenwerking

Grootschalige renovatie Nederrijnbrug

De Nederrijnbrug in de A50 – een belangrijke schakel in het (inter)nationale noord-zuidverkeer in Nederland – wordt momenteel grootschalig gerenoveerd. Hoofdaannemer Mourik Infra B.V. (waaronder Vogel B.V. en Vogel Kathodische Bescherming B.V.) en Brabotech B.V. zochten direct na gunning van het project de samenwerking met Boels.

Doordat Boels in een vroeg stadium bij de renovatie van de Nederrijnbrug betrokken werd, konden alle specialismen binnen Boels optimaal worden ingezet. Zo investeerde Boels onder andere in een constructie met stalen steigers; noodzakelijk omdat het waterniveau van de Nederrijn in de winter vaak hoog is. Daarnaast zij n er hoogwerkers geplaatst en levert Boels nog steeds dagelijks gereedschappen en materieel aan de aannemers op de bouwplaats. Boels ontzorgt Mourik Infra daarbij volledig.

Boels area accountmanager Berti van Putten speelt in het project een belangrijke rol. Hij onderhoudt nauw contact met de opdrachtgever en communiceert met alle betrokken afdelingen van Boels waardoor de interne samenwerking efficiënt verloopt en er snel geschakeld kan worden. Ook – of misschien zelfs juíst – als zich problemen voordoen, denkt Boels mee met de opdrachtgever en zorgt voor de juiste oplossing. Dat doet Boels met hart en ziel zodat alle partij en straks trots kunnen terugkijken op een fijne samenwerking en een prachtig eindresultaat.

Het project Nederrijnbrug

De Nederrijnbrug wordt gerenoveerd zodat de (constructieve) veiligheid van de brug weer voor jaren is geborgd. De brug bestaat uit twee brugdelen met elk twee brugkokers. Aan de buitenzij de van de brug, in de pijlers en in de vier brugkokers wordt eventuele betonschade hersteld. Binnen zes maanden moet het project afgerond en opgeleverd zijn. De Nederrijnbrug moet vanaf mei 2020 weer volledig in bedrijf zijn.

Welke specialismen van Boels zijn actief tijdens het project Nederrijnbrug?

  • Machineverhuur voor o.a. hoogwerkers, aggregaten en complete stroomvoorzieningen
  • Bouwplaatsinrichting voor o.a. hekken en steigermaterieel
  • Site Accommodation voor twee unitparken: unitpark 1 voor staf, unitpark 2 voor uitvoering
  • Lifting & Materials handling voor o.a. lieren
  • Bouwliften voor de personen- en goederenliften
  • Geo & Safety voor o.a. portofoons
  • IQ-Pass, part of Boels voor professioneel toegangsprocesbeheer
  • Prof Guard, part of Boels voor bewakingscamera's
  • Boels Training voor IPAF training ‘Veilig en praktisch werken met een hoogwerker’

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief