Meer boels
Inloggen Registreren

Samenwerking als succesformule

Inzet Boels-materieel bij ombouw supermarkten

Voor de ombouw van supermarkten zet aannemersbedrijf Fried van de Laar het materieel in van zijn vaste verhuurleverancier: Boels Rental.

Totaalconcept 

Fried van de Laar, al jaren een trouwe klant van Boels Rental, is actief op verschillende werkterreinen binnen de bouwsector en met name in de retail business. Als een winkel of supermarkt toe is aan een nieuwe huisstijl, zoals een andere uitstraling of indeling, dan wordt het aannemersbedrijf ingeschakeld voor de ombouw van de retailzaak. Het biedt zijn klanten hiervoor een totaalconcept aan: van het verwijderen van de oude formules tot het inbouwen van de nieuwe formules. 

Flexibiliteit 

Het familiebedrijf doet dit onder meer voor vestigingen van de Nederlandse supermarktketens Albert Heijn en Jumbo. Het materieel dat het hiervoor bij ons inhuurt, betreft voornamelijk een vaste range van drie typen schaarhoogwerkers, waar Fried van de Laar voor elk project een keuze uit maakt. “Met Boels hebben we een uitstekende samenwerking en maken we heldere afspraken”, zegt operationeel directeur Jan van de Laar. “Onze vaste aanspreekpunten bij Boels zijn altijd bereikbaar en zorgen ervoor dat alles correct en tijdig wordt geregeld. Gemak en snelle oplossingen zijn alles in onze business. Boels is daarom de juiste partner voor ons.”

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief