Meer boels
Inloggen Registreren

Ruimte in korte tijd weer op temperatuur

Krachtige oplossing voor instant koude probleem

Een groot bedrijf nam afgelopen winter contact op met Boels One Call met de vraag of Boels kon helpen met het verwarmen van het bedrijfsgebouw. De vaste verwarming bleek uitgevallen en een tijdelijke oplossing was dringend gewenst.

Streven van Boels Climate Control is klanten te voorzien van een snel, deskundig en professioneel advies op het gebied van klimaatbeheersing. Dat was in dit geval niet anders. En dan was er ook nog de factor tijd.

“We namen de functie van de gebouw gebonden installaties tijdelijk over. Een uitdaging, die we als klimaatspecialist heel graag aangaan”, vertelt Bram Steenland van Boels One Call. “Omdat in het bedrijf spullen lagen opgeslagen, die gevoelig waren voor temperaturen onder het vriespunt, maar uiteraard ook voor het welbehagen van de medewerkers, was enige haast geboden. Door meteen te schakelen met onze filialen hebben we de klant snel kunnen helpen”, legt hij uit. 

“Om de ruimte in korte tijd weer op temperatuur te krijgen, adviseerden wij de klant twee indirect gestookte dieselheaters te plaatsen. De krachtige ventilator van de mobiele en compacte dieselheater zorgt met behulp van luchtslangen voor een optimale spreiding van de warmte. De klant wilde heel graag dat de ruimte zo snel als mogelijk werd opgewarmd. Dat kan uitstekend met dit type dieselheater en deze aansluitmethode.”

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief