Meer boels
Inloggen Registreren

Bouwliften  

Geschikt voor vele sectoren!

Op elk project is er behoefte aan verticaal transport. Met onze liften zijn wij thuis in nieuwbouw- en renovatieprojecten in utiliteitsbouw, woningbouw, industrie en petrochemie. Waar u ook zit: Boels Bouwliften staat voor u klaar met het gewenste materieel, met kennis en specialisten. Desgewenst met een full-servicepakket dat u alles uit handen neemt.

Van lichtgewicht tot krachtpatser
Een professionele lift is een samenspel van logistiek, ergonomie en efficiëntie. Boels Bouwliften is uw partner in alle soorten liften. Bouwliften, transportsteigers, hefsteigers en personen-/goederenliften: bij Boels Bouwliften bent u aan het goede adres. Van lichtgewichtliften van 200 kg tot krachtpatsers van 2000 kg. Werkend volgens hoogste eisen van kwaliteit en veiligheid.

Full-service
Niet alleen voor verhuur en verkoop is Boels Bouwliften u van dienst. Ook als het gaat om full-servicedienstverlening in bouwliften, transportsteigers en personen-/goederenliften zijn wij er voor u. Montage, demontage, transport, onderhoud, keuringen, storingsopvolging (24/7), opleidingen ... het zit allemaal in ons full-servicepakket.

Bij Boels Bouwliften draait alles om veilig, betrouwbaar en efficiënt transport van mensen en goederen. Voor elk gewicht en elke hoogte staan de juiste professionele liften klaar. En desgewenst onze professionals. Met hun kennis en ervaring. En met hun collega's van Boels Bouwplaatsinrichting. Kortom, in elke situatie zijn we er voor u.

Boels Bouwliften is een onderdeel van Boels Bouwplaatsinrichting. Boels Bouwplaatsinrichting is uw partner voor een snelle en complete coördinatie van alles wat u op de bouwplaats nodig heeft. Eén aanspreekpunt dat alles voor u regelt. Helemaal zoals u het wilt.

Voor informatie of

Direct advies op maat:

Vraag hier de gids aan

Aanvragen
Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief