Meer boels
Inloggen Registreren

Climate Control  

Te warm? Te koud? Te vochtig? Bel Boels Climate Control!

Wilt u ruimtes professioneel koelen, ventileren, ont- en bevochtigen of verwarmen? Maak dan gebruik van de professionele oplossingen van Boels Rental.

Boels levert, installeert en onderhoudt apparaten voor (tijdelijke) klimaatbeheersing. Met deze apparatuur, waaronder heatpumps, airconditioners, chillers, boilers, bouw- & adsorptiedrogers, bevochtigers en ventilatoren kunnen wij u een – duurzame - oplossing bieden voor al uw klimaatproblemen.

Een select aantal filialen beschikt over het specialisme Climate Control. Zij hebben de kennis en expertise over klimaatoplossingen binnen het reguliere assortiment van Boels Rental. Heeft u een meer geavanceerd vraagstuk? Of bent u op zoek naar oplossingen buiten het reguliere filiaal assortiment? Dan bent u bij Boels Power & HVAC aan het juiste adres.

Over Boels Power & HVAC

Boels Power & HVAC (Heating, Ventilation, Air Conditioning) is een bedrijfsonderdeel van Boels Rental dat kennis en expertise in huis heeft voor tijdelijke energie- en klimaatoplossingen. Met onze kennis, kunde en jarenlange ervaring op de zakelijke markt in diverse sectoren, o.a. de bouw, industrie, logistiek en events, zijn we in staat om u altijd en overal de juiste oplossing te bieden.
In 2015 nam Boels het Belgische bedrijf Racor over, specialist in totaaloplossingen op het gebied van tijdelijke stroom en klimaatbeheersing. Door de toegevoegde kennis en kunde van Racor, is Boels nog beter in staat complexe vraagstukken van klanten te vertalen in praktische oplossingen. Oplossingen die de grootverhuurder van A tot Z zelf levert én uitvoert.

Meer weten? Kijk op Boels Power & HVAC voor meer informatie.

Voor informatie of

Direct advies op maat:

Uw specialist in klimaatbeheersing

Bekijk de bladerversie

Verwarming

modules/pages/specialisms/dieselheaters@2x

Dieselheater indirect 385 kW

Bekijk Verwarming

Boilers

modules/pages/specialisms/boilers@2x

Mobiele boiler 300 kW

Bekijk Boilers

Koeling

modules/pages/specialisms/airconditioning@2x

Airconditioning 50 kW

Bekijk Koeling

Ventilatie

modules/pages/specialisms/radiaalventilatoren@2x

Radiaal ventilator

Bekijk Ventilatie

Droging

modules/pages/specialisms/condensatiedrogers@2x

Condensatiedroger 450 liter

Bekijk Droging

Geurneutralisatie

modules/pages/specialisms/geurneutralisator@2x

Geurneutralisator

Bekijk Geurneutralisatie
Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief