Meer boels
Inloggen Registreren

Climate Control  

Te warm? Te koud? Te vochtig? Bel Boels Climate Control!

Boels Climate Control is uw specialist voor het professioneel koelen, ventileren, ontvochtigen, bevochtigen en verwarmen van ruimtes.

Boels Climate Control levert, installeert en onderhoudt apparaten voor (tijdelijke) klimaatbeheersing. Met deze apparatuur, waaronder verwarmingen, airconditioners, bouw- & adsorptiedrogers, bevochtigers, ventilatoren en afzuiginstallaties, kunnen wij u een oplossing bieden voor al uw klimaatproblemen. Boels Climate Control verhuurt ook een breed assortiment toebehoren, waaronder gas(flessen), brandstof(tanks), splitters, luchtgeleidingen en meetapparatuur, compleet afgestemd op uw specialistische behoefte. Wij zorgen voor een snelle en passende oplossing en begeleiden het gehele proces, zodat u zich kunt blijven richten op uw kernactiviteiten.

RACOR, specialist in klimaatbeheersing

In 2015 nam Boels de firma Racor uit het Belgische Meerhout over. Racor is specialist in het verhuren én installeren en beheren van totaaloplossingen op het gebied van klimaatbeheersing en stroom. Met de toegevoegde kennis, kunde en ervaring van Racor, is Boels nog beter in staat complexe vraagstukken van klanten te vertalen in praktische oplossingen die we van A tot Z zelf kunnen leveren en uitvoeren. Onder andere grote evenementen, luchtbehandeling van grote gebouwen of het overnemen van de energievoorziening van een compleet kantoorgebouw zijn projecten die Boels en Racor op het lijf geschreven zijn. Racor vormt dus een perfecte aanvulling op het uitgebreide assortiment van Boels.

Voor informatie of

Direct advies op maat:

Uw specialist in klimaatbeheersing

Bekijk de bladerversie

Verwarming

modules/pages/specialisms/dieselheaters@2x

Dieselheater indirect 385 kW

Bekijk Verwarming

Boilers

modules/pages/specialisms/boilers@2x

Mobiele boiler 300 kW

Bekijk Boilers

Koeling

modules/pages/specialisms/airconditioning@2x

Airconditioning 50 kW

Bekijk Koeling

Ventilatie

modules/pages/specialisms/radiaalventilatoren@2x

Radiaal ventilator

Bekijk Ventilatie

Droging

modules/pages/specialisms/condensatiedrogers@2x

Condensatiedroger 450 liter

Bekijk Droging

Geurneutralisatie

modules/pages/specialisms/geurneutralisator@2x

Geurneutralisator

Bekijk Geurneutralisatie
Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief