Meer boels
Inloggen Registreren

Construction Equipment  

Bergen werk verzetten met Boels Construction Equipment

Boels Construction Equipment (CE) is uw verhuurspecialist in het leveren van grondverzetmachines zonder machinist voor de grond-, weg- en waterbouw en voor sloopwerkzaamheden. De Boels CE-vestigingen zijn, naast het standaard Boels-verhuurassortiment, volledig toegelegd en ingericht voor het leveren en onderhouden van grondverzetmachines. Boels CE-vestigingen verhuren een breed assortiment aan (zwaar) Construction Equipment, zoals grondverdichters, een compleet programma bandenwalsen, tandemwalsen, wiellaadschoppen en rupskranen tot 25 ton.

Alleen topmerken!
Werken met Boels CE betekent werken met topmerken. Komatsu, JCB, Kubota, Bomag ... jonge machines van deze uitmuntende en uiterst betrouwbare merken staan altijd voor u klaar. Kortom: met Boels CE is het multi-inzetbaar, flexibel én kostenefficiënt werken. Specialisten in grondverzet bouwen op machines van Boels.

One-stop-shopping bij Boels CE
Alles wat met grondverzet van doen heeft, treft u aan in de gespecialiseerde vestigingen van Boels CE. Desgewenst heeft u één contactpersoon die u van A tot Z kan begeleiden en u per project voorziet in uw complete materieelbehoefte. Wij adviseren en verhuren, u verzet bergen! Boels CE is de snelste, betrouwbaarste én krachtigste partner om de klus met de juiste machines aan te pakken.

Maatwerk
Maatwerk staat bij Boels CE voorop. Dus wilt u alles weten van seizoenshuur, shortlease of machines voorzien van uw bedrijfslogo of bedrijfskleur? Neem contact op met één van onze CE-vestigingen.

Klik hier voor de contactgegevens van uw dichtstbijzijnde CE-vestiging.

Voor informatie of

Direct advies op maat:

De voordelen

  • Altijd topmerken
  • Altijd jonge machines
  • Maatwerk
  • Groot assortiment
  • One-stop shopping
  • Seizoenshuur en shortlease
Vraag een gids aan
Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief