Meer boels
Inloggen Registreren

Industrial  

Abird bedient klanten in de industrie, petrochemie en de maritieme sector op maat en is daarmee binnen Boels Rental dé specialist voor industriële verhuuroplossingen. Wij leveren het totaalpakket op het gebied van tijdelijke licht-, lucht-, en stroomvoorzieningen, lasmachines, gereedschappen en hef- en hijsmiddelen. Daarbij hoort ook service, installatie en instandhouding tijdens grootschalige nieuw- en verbouwprojecten in de industrie.

Veiligheid

Onze specialistische klanten werken volgens strenge (veiligheids)regels en hebben een partner nodig die niet alleen betrouwbaar en flexibel is, maar die ook helemaal thuis is in de wereld van alle relevante wet- en regelgeving. Zeker op het gebied van veiligheid. Abird voldoet ruimschoots aan die eisen en gaat zelfs een stukje verder. Al het materieel is gekeurd en gecertificeerd volgens de geldende vereisten in het betreffende land en ook onze mensen zijn in het bezit van de juiste certificaten. Daarnaast beschikken we over het grootste ATEX-assortiment van de Benelux, zodat in vrijwel iedere situatie veilig kan worden gewerkt met ons materiaal.

24/7 On-Site

Abird is gespecialiseerd in ondersteuning rondom turnaround projecten. Wij zorgen ervoor dat alle benodigde materialen op tijd beschikbaar en geïnstalleerd zijn en leveren daarvoor ook tijdelijke magazijnen. Zo is het materiaal continu beschikbaar en wordt het op één punt beheerd en gecontroleerd. Hiermee wordt vertraging op de stop ten gevolge van beschikbaarheid zoveel mogelijk gereduceerd.

One-stop-shop

De specialistische vloot van Abird kan eenvoudig worden uitgebreid met materiaal uit de portfolio van Boels. Denk hierbij aan tijdelijke huisvesting, toegangsregistratie en –controle en terreinbeveiliging. Hiervoor kunt u terecht bij één aanspreekpunt met kennis over de markt. Zo bieden wij totaaloplossingen voor ieder industrieel project.

Voor informatie of

Direct advies op maat:

De voordelen

  • Kennis van de wet- en regelgeving in de industrie
  • Altijd een oplossing voor industriële inhuur
  • Snel en flexibel in handelen
  • Grootste Ex-assortiment van Europa
  • Altijd gecertificeerd materieel
Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief