Meer boels
Inloggen Registreren

Rail Equipment  

Full service verhuur voor Railinfra

Boels Rail Equipment (RE) is uw verhuurspecialist voor de railbouw. Boels Rail Equipment staat 24 uur per dag voor u klaar. Met een team van VCA-gecertificeerde specialisten en materieel van topkwaliteit dat direct geleverd kan worden. Boels verhuurt een uitgebreid assortiment aan rail equipment, zoals trekapparatuur, kraagschroefmachines, railtransport, lasapparatuur, veiligheidsmiddelen, graafmachines, aggregaten, bioboxen, slijpmachines en dumpers.

Kwaliteit
Boels kan u ondersteunen met een bijzonder groot en compleet assortiment aan professionele apparatuur en machines. U kunt daarbij rekenen op materiaal van topkwaliteit dat ergonomisch verantwoord en veilig is.

Snelle service
Het spreekt voor zich dat het gewenste materiaal direct geleverd kan worden. Boels levert snel. Want tijd is een cruciale factor, omdat u en uw opdrachtgever vaak niet kunnen en willen wachten.

Complete coördinatie
Rail Equipment-verhuur kan u bovendien diverse zaken uit handen nemen. Denk daarbij aan investeringen, onderhoud, beheer en transport van het complete materieel. Met Boels regelt u eenvoudig de complete coördinatie van alles wat u op het spoor nodig heeft. U heeft bij ons één aanspreekpunt dat het allemaal voor u regelt.

Voor informatie of

Direct advies op maat:

De voordelen

  • Modern en breed assortiment
  • Advies en maat
  • Alles op één adres
  • Altijd bij u in de buurt
  • Complete verhuurservice voor het zware werk
Vraag een gids aan
Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief