Meer boels
Inloggen Registreren

Site Accommodation  

Units voor alle mogelijke situaties!

Zeer geschikt voor industrie, bouwplaatsen, evenementen, overheden en tal van andere toepassingen!

Behoefte aan tijdelijke huisvesting? Bij een uitbreiding, verbouwing of voor een evenement? Ontdek de voordelen van Boels Modulaire Huisvesting, dé specialist op het gebied van tijdelijke accommodaties. Voor elke tijd, elke plaats en elke gelegenheid bieden onze units een unieke oplossing. Flexibel, gebruiksvriendelijk, kwalitatief, snel te leveren en snel weer op te halen. Een geslaagde combinatie van comfort en betaalbaarheid.

U vraagt, wij bouwen
Voor elke denkbare situatie adviseren wij graag welke combinatie van units voor u het beste is. En leveren in een handomdraai de benodigde tijdelijke accommodatie. Uiteraard beschikken de units van Boels Modulaire Huisvesting over alle noodzakelijke voorzieningen, zoals stroom- en wateraansluiting en sanitair. Bovendien zijn ze standaard voorzien van verwarming, dubbele beglazing, draaikiepramen en binnenverlichting. En desgewenst te voorzien van zaken als zonwering en airconditioning. De units zijn goed geisoleerd en 30 minuten brandvertragend.

Topproducten
Met onze units haalt u een topproduct in huis. Kwaliteit, service, flexibiliteit en efficiëntie staan bij ons hoog in het vaandel. Of het nu gaat om één kantoor- of kleedruimte of om een combinatie van vele units: u kunt altijd rekenen op de hoogste kwaliteit!

Stapelen en schakelen
Met de units van Boels Modulaire Huisvesting kunt u alle kanten uit. Dankzij het uitgekiende stapel- en schakelsysteem zijn de mogelijkheden eindeloos. Afhankelijk van uw wensen is een unit bijvoorbeeld in te richten als: kantoor-, artiesten-, kleed-, opslag-, computer of persruimte, klaslokaal, EHBO-post, kassa, jurykamer.


Boels Schakelunits

Laat u gerust adviseren over belangrijke zaken als indeling, airconditioning, inventaris, opbergruimte en aankleding!

Uw ontwerp, ons maatwerk
Bij Boels Verhuur kunt u zelf eenvoudig en snel een unitopstelling ontwerpen.
Met de Boels Unitconfigurator maakt u in slechts 5 stappen, volledig automatisch een unitopstelling. De Boels Unitconfigurator bespaart u niet alleen veel tijd en kosten, maar zorgt er bovendien voor dat de unitopstelling altijd 100% overeenstemt met uw wensen en mogelijkheden.
U hoeft voor het gebruik van Boels Unitconfigurator geen software te downloaden of te installeren.
De applicatie is volledig online, en dus altijd en overal beschikbaar. U hoeft zich alleen maar aan te melden en u kunt direct beginnen met ontwerpen.

Begin direct te ontwerpen met de Boels Unitconfigurator op: www.boelsunits.com


Boels Plus Units

Til uw huisvesting naar een hoger niveau
Heeft u huisvesting nodig voor een langere periode, dan biedt ons plussysteem u meer maatwerk, meer uitstraling en meer comfort. De Boels Plus Units zijn de modulaire oplossing voor huisvesting van 1 tot 5 jaar of langer. Luxe afgewerkt en voorzien van 25 cm extra binnenhoogte zijn de Plus Units ideaal als: kantoorruimten, klaslokalen, schoolgebouwen, bso-gebouwen, verkoopruimten, kantine, banken.

Eigen ontwerp, alle comfort
Ga naar boelsunits.com en ontwerp uw eigen Plus Unit met de Boels unitconfigurator. Even aanmelden en u kunt direct beginnen met de samenstelling van de eigen opstelling.

Heel veel pluspunten
De Boels Plus Units zijn makkelijk samen te stellen doordat ze koppel- en stapelbaar zijn. Afhankelijk van uw wensen plaatsen we de units tot 3 etages hoog, bereikbaar via interne of externe trapunits. Het afwerkingsniveau bepaalt u helemaal zelf. Airco, zonwering, wand-, vloer- en plafondbekleding? Alles is mogelijk. We leveren de units sleutelklaar op, precies zoals u ze voor ogen heeft. Desgewenst zelfs volledig uitgevoerd in een door u aangegeven RAL-kleur.

De pluspunten van de Plus Units
•    Binnenhoogte 2.50 en 2.75 meter
•    Luxe afwerking en zeer goede isolatie
•    Standaard voorzien van een kabelgoot
•    Standaard zonwering aan de buitenzijde
•    Standaard 30 minuten brandvertragend


Plus Units Sanitair

Comfortabel maatwerk
Juist vanwege de uitgebreide maatwerkmogelijkheden zijn de Boels Plus Units geschikt voor vrijwel alle toepassingen. Dat betekent dat we uw tijdelijke huisvesting ook kunnen voorzien van een complete keuken of sanitaire ruimtes. Comfortabele toiletunits en douche-units, inclusief alle elektra- en watervoorzieningen en gewenste afwerkingen, wij zorgen ervoor. Snel, betaalbaar en volledig flexibel van opzet. Dat is de meerwaarde van de Plus Units.

Voor informatie of

Direct advies op maat:

De voordelen

  • Topkwaliteit en snel leverbaar
  • Oplossingen op maat en maximaal flexibel
  • Veilig en ergonomisch verantwoord
  • Keukenvoorziening, zonwering, airconditioning en aanvullend sanitair op aanvraag
  • Uitgekiende schakel- en stapelconstructies
  • Vele toepassingsmogelijkheden
Vraag een gids aan
Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief