Meer boels
Inloggen Registreren

Bouw & Industrie

Op Boels Units kunt u bouwen

Tijdens nieuwbouw of een verbouwing draait de wereld gewoon door. Boels Units zorgt ook op zulke momenten voor tijdelijke huisvesting op maat. Dat is wel zo prettig werken. Snel, elke afmeting en op elke locatie.

Altijd in bedrijf

Tijdelijke huisvesting bestaat bij Boels uit afzonderlijke units. Op die manier de gebruiker altijd over de ruimte die hij op dat moment nodig heeft. Boels Rental realiseert in korte tijd ruimte voor kantoor, kantine, toilet, opslag of zelfs kleed- en doucheaccommodatie. Ook wanneer de capaciteit daar tijdens een project om vraagt. Naast standaard opslagcontainers van 3 en 6 meter beschikt Boels Untis een aantal speciale uitvoeringen met aanvullende voorzieningen of handige aanpassingen.

Hoogwaardige uitstraling en comfort

Tijdelijk doorwerken, zonder concessies te doen op het gebied van gebruikscomfort en functionaliteit. De units van Boels worden hoogwaardig afgewerkt en geheel naar wens opgeleverd. De tijdelijke huisvesting voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van uitstraling en comfort. Boels Rental ontzorgt door alle facilitaire voorzieningen, zoals schoonmaken, ramen wassen en aanvullen van bijvoorbeeld koffie- of frisdrank automaten te verzorgen.

Flexibele huisvesting in industrie

Ook voor de industrie heeft Boels Units flexibele huisvestingsoplossingen. Wanneer er behoefte is aan extra werkoppervlakte bijvoorbeeld. Of bij een andere indeling van een productiehal. Verder heeft Boels Units veel ervaring met het samenstellen van passende ruimten, zoals de aanbouw voor bestaande vertrekken of een op zichzelfstaand gebouw.

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief