Meer boels
Inloggen Registreren

Kantoor

Ruimte om te ondernemen

Onze economie vraagt om maximale flexibiliteit. Dat geldt ook de huisvesting die zich eenvoudig aanpast aan de behoefte van een onderneming. Snelle levering, in elke afmeting en op elke locatie. Het kan allemaal met Boels. Huurperiode en invulling, die mag de klant uiteraard zelf bepalen.

Precies de ruimte die u nodig heeft

Omdat de tijdelijke huisvesting uit afzonderlijke units bestaat, is bijplaatsen of verwijderen supereenvoudig. Dat geldt ook het aantal verdiepingen. Verder is ieder project maatwerk. Denk aan een extra toilet, brede deuren, een balie of ruimte voor specifieke doeleinden, maar ook andere vloerbedekking of gevelwrapping. Boels regelt het. Grotere projecten kunnen eventueeel worden voorzien van printers, koffieautomaten of bekabeling voor internet/telefonie aansluitingen of wifi.

Hoogwaardige uitstraling en comfort

De hoogwaardig afgewerkte units worden geheel naar wens opgeleverd en voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van uitstraling en comfort. Ook na de ingebruikname kunnen altijd aanpassingen worden gedaan. Storingen en reparaties worden vanzelfsprekend snel en vakkundig opgelost.

Financieel aantrekkelijk

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek dat tijdelijke huisvesting hét praktische alternatief is voor de korte en middellange termijn.

Duurzame oplossing

Een tijdelijke kantoorruimte van Boels Units is duurzame keuze. Alle units zijn onder de strengste milieueisen geproduceerd en presteren uitstekend op het gebied van klimaatbeheersing en energiegebruik. Minstens zo belangrijk: de recyclebare units worden steeds hergebruikt. Na afloop van de huurperiode worden de units hersteld, gereinigd en voor de volgende huurperiode gereed gemaakt.

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief