Meer boels
Inloggen Registreren

Kinderopvang

Passende huisvesting wordt kinderspel

Fluctuerende leerlingaantallen, grillige wet- en regelgeving. Een bso of kinderdagverblijf weet nooit hoeveel plaatsen volgend schooljaar nodig zijn. Boels verhuurt passende units voor kleuterscholen en kinderdagverblijven, afgestemd op de behoeften van kinderen en begeleiders.

Precies de ruimte die u nodig heeft

Boels Units levert de ruimte die aansluit op de huidige capaciteit. Verandert het aantal benodigde plaatsen, dan past Boels een kinderdagverblijf of bso eenvoudig aan, zodat de gebruiker alleen de ruimte huurt die nodig is. De units worden hoogwaardig afgewerkt en geheel volgens wens opgeleverd. Comfortabel, veilig en energiezuinig.

Veilige omgeving

Veiligheid staat voorop, zeker als het om kinderen gaat. Vandaar dat de units 30 minuten brandwerend zijn. Dit in verband met brandoverslag en de sterkte van de draagconstructie. Verder kunnen de units worden geleverd met verschillende veiligheidsvoorzieningen, zoals noodverlichting, (brand)alarm installaties, blusmiddelen, evacuatiestoelen, EHBO Koffers, panieksluitingen of ontruimingsplattegronden.

Buitengewoon buitenschools

Boels Units heeft jarenlange ervaring in het samenstellen van passende huisvesting en deskundig advies. De mogelijkheden zijn legio. Van belevings-, groeps- en sportruimten tot keukens, kindvriendelijke sanitairruimten en verblijfsruimten voor begeleiders.

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief