Meer boels
Inloggen Registreren

Survey & Laser  

Meten, testen, veilig werken

Boels Survey & Laser is specialist in professionele instrumenten voor de maatvoerder en de landmeter, test-apparatuur en producten die zorgen voor een veiligere werkomgeving.

Van laserafstandmeter tot GPS
Dit unieke assortiment meetinstrumenten vindt u alleen bij Boels, dit jaar hebben wij hier nieuw aan toegevoegd; multicross lasers, multi-gasdetectoren, en een nieuwe generatie robot total stations en GPS die aangestuurd worden door een Windows tablet.

Overige specialisaties
Boels Survey & Laser beschikt voor zowel verkoop als verhuur over een uitgebreid assortiment aan warmtebeeldcamera's, gaslekdetectoren, CO-, IAQ, lux, vocht en temperatuurmeter. Ook voor professionele portofoons kunt u bij Boels Survey & Laser terecht.

Shortlease – Total station en GPS
De huuroplossing voor lange termijn die Boels biedt is uitermate geschikt voor total stations en GPS apparatuur. Geen zorgen voor reparaties, onderhoud, updates, vervanging tijdens storingen, verzekeringen en geen kapitaalbeslag. Ervaring leert dat u kosten bespaart ten opzichte van aanschaf.

Al uw vragen beantwoord!
Direct telefonische hulp en praktische oplossingen van onze support professionals! Wij verzorgen trainingen waar u direct mee aan de slag kunt: korte tijdsduur, scherpe prijs, volledig gericht op uw beroepspraktijk en in de samenstelling die bij u past.

Dé nummer 1 in meetoplossingen en service!

Service
Boels Survey & Laser beschikt over een professionele, hoogmoderne serviceafdeling, de grootste in Europa, voor al het onderhoud aan (land)meet- en testapparatuur. De in dit hoofdstuk vermelde apparatuur wordt vakkundig onderhouden en gekalibreerd. Daarnaast kunt u ook met uw eigen instrumenten bij ons terecht. Voor het onderhoud van total stations tot lasers en van portofoons tot warmtebeeldcamera's bent u bij Boels aan het juiste adres. De gespecialiseerde Survey & Laser vestigingen zijn uitgerust met een controle opstelling waar u kosteloos uw laser of waterpasinstrument kan laten controleren. Deze vestigingen worden ondersteund door de hoofdvestiging in Andelst.

Voor informatie of

Direct advies op maat:

De voordelen

  • Grootste service afdeling van Europa met meer dan 35 jaar ervaring
  • Hoogwaardige kwaliteit en unieke service
  • Snelle doorlooptijd
  • Keuring van laadapparatuur volgens NEN3140
  • Inclusief certificaat
  • Vervangende apparatuur tijdens reparatie mogelijk
  • Eén adres: van asfaltnagel tot de modernste total stations en GPS-systemen
  • Authorized Service Center van Leica Geosystems & Mikrofyn
  • Altijd een vestiging bij u in de buurt
Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief