Meer boels
Inloggen Registreren

Welding & Engineering  

Boels Welding & Engineering is gespecialiseerd in de verhuur van lasapparatuur & industrieel gereedschap. Daarnaast leveren we ook alle toebehoren en verbruiksmaterialen. Ons assortiment bevat onder andere TIG lasapparatuur. De verhuurvloot bestaat enkel uit apparatuur van toonaangevende merken, is uitstekend onderhouden en natuurlijk altijd gekeurd en gecertificeerd.

U kunt bij ons terecht voor zowel 230 als 400 Volt TIG lasmachines. TIG staat voor Tungsten Inert Gas. De TIG-lasapparatuur is kwalitatief hoogwaardig en heeft een krachtige werking en compacte vormgeving. Wij bieden zowel DC-machines voor het lassen van koolstofstaal, RVS en koperlegeringen als AC/DC machines voor het lassen van aluminium en RVS. Uiteraard kunt u bij Boels terecht voor randapparatuur zoals lasmanipulatoren en lasdraaitafels. Onze gespecialiseerde medewerkers voorzien u graag van deskundig advies.

Producten met het Boels Welding & Engineering pictogram zijn uitsluitend via onze gespecialiseerde vestigingen verkrijgbaar. Een overzicht van deze vestigingen vindt u hieronder.

Voor informatie of

Direct advies op maat:

Vraag hier de gids aan

Aanvragen
Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief