Meer boels
Inloggen Registreren

Qfor gecertificeerde bedrijven, zoals Boels Training, staan voor kwaliteit van de organisatie in de breedste zin des woords. Na een zeer uitgebreide audit worden zaken als klanttevredenheid, interne werking processen, kwaliteitsbeleid, klachtenprocedures, dienstverlening, etc. beoordeeld. Boels Training is hiervoor met vlag en wimpel geslaagd . Voor meer informatie omtrent Qfor verwijzen wij u graag door naar www.qfor.org. Indien gewenst zijn alle documenten aangaande onze Qfor certificering via Qfor of direct bij Boels Training op te vragen.

Boels Training is erkend door verschillende sectorfondsen als opleidingscentrum / dienstverlener. Hierbij kan u ook terecht om uw opleidingen gesubsidieerd te krijgen.

Boels Training is aangesloten bij diverse confederaties en heeft diverse mogelijkheden aangaande subsidies. Onderstaand vindt u per onderwerp meer informatie.

 

 

 
DV Nummer Boels training : DV.O234635

Boels Training is erkend dienstverlener voor de KMO portefeuille. De KMO portefeuille is een maatregel waardoor u – als ondernemer – financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van uw onderneming verbeteren. Een onderneming kan 30 tot 40% van het opleidingsbedrag gesubsidieerd krijgen. De KMO portefeuille wil toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk bedrijven. Daarom maken we het eenvoudig om u aan te melden en subsidieverzoeken in te dienen. Vraag hier uw subsidie aan.

 

 

Alimento is het sectorfonds voor de voedingsindustrie. U kan er terecht voor opleidingen, personeels- en organisatieadvies, financiële voordelen en aanvullend pensioen. In het sectorakkoord is voorzien dat alle werknemers een opleidingsfiche kunnen aanvragen met een overzicht van alle gevolgde opleidingen via Alimento (vroeger IPV). Voor meer informatie omtrent Alimento opleidingen: https://www.alimento.be/nl/werknemers/opleiding

 

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief